Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Zambeste mereu chiar daca ti-e greu! Chiar daca te doare, zambeste si fi tare!
Zambeste celor care te urasc sa simta ura ta.Zambeste celor care te iubesc sa simta dragostea ta, Iar daca cei care te iubesc te vor trada, Zambeste-le sa simta indiferenta ta.
Indiferenta da mereu sah mat durerii. :p
Teoretic:te doresc! Practic:ma abtin! Metaforic:mi se rupeee!
Si poti sa tipi ca nu te aud, si poti sa plangi ca nu te vad, poti sa pleci ca nu te caut si poti sa mori ca nu`mi pasa!
Aud cum plangi cum tipi cum spargi cum cazi te ridici te lovesti te ranesti te gandesti.te vad. innebunesti
nu-mi pasa de tine! asteptatzi sa fiti bagati in seama? (TRIST)! ai dreptul sa taci! ba ma auzi? te observ! tie rau:O? si mie cand te vad!
Viata mea merge inainte cu sau fara tine...
Nu voi plânge pentru un baiat, pentru ca mascara mea valorează mult mai mult
Crezi ca-mi pasa de tine?! Crezi prost! Idealurile mele se schimba zilnic, nu stiu ce vreau.recunosc!
Am invatat ca opusul dragostei nu e ura, ci indiferenta
O vipera ca ea cand te-a muscat, ii dai tot ce iti cere pe pilot automat!
Am nevoie de un minut ca sa iti stric dimineata si de 2 legate ca sa te fac sa iti iei viata
Invata sa pretuiesti adevaratele valori. nu toate pizdele sexy sunt comori
Ea mi-e ca o sora, ne intalnim la scoala la aceiasi ora. Avem idei fixe, radem dupa culise, iar cand cortina a cazut, veselia a inceput \
Zambetul e accesoriul meu preferat.
Dumnezeu ne-a facut prietene pentru ca mamicile noastre nu ne-au putut face surori.
Un om intelept mi-a spus odata." Nu ceda cand stii ca inca mai poti. Ca tine sunt putine, insa ca el sunt toti."Cineva a spus odata...
Ca, in clipa cand stai sa te gandesti, daca iubesti sau nu, pe cineva, deja ai incetat sa-l mai iubesti...
Oare...
Stie curva ce acum o tii de mana, Ca inima ta pentru mine inca bate de Nebuna?
Femeia ideala e iubirea ta actuala, nu tarfa de aseara!
Asta este drumul pe care l-am ales in viata, Si n-o sa las pe nimeni sa imi stea in fata. N-am nevoie de sfaturi sau de parerea ta, Traiesc cum vreau, fac ce-mi place, e viata mea...
Chiar de plec voi lasa un pic din mine langa tine si la rau poate iti va fi mai bine :*
Nu face dintr-o persoana TOTUL... Pentru ca atunci cand va pleca, vei realiza ca nu mai ai NIMIC
eu nu pun niciodata punct, pun mereu virgula, ca poate vreodata vreau sa ma intorc de unde am plecat
Femeile se aranjeaza si se fac frumoase pentru ca, din pacate, majoritatea barbatilor au ochiul mai dezvoltat decât mintea
Sunt genu` de fatã ipocritã...genu` care stie sa minta cã’i fericitã!
Mi-a zis odata mami o vorba desteapta: "printeso, nu alerga dupa caleasca care nu te-asteapta
Sunt momente in viata in care indiferent in ce pozitie este corpul sufletul iti sta in genunchi...
Nu o lasa sa plece, stii ca e singura care te intelege! Iubeste`o, fa`o sa uite ca ai fost rece
Putem spune ca ne stim dintodeauna! In momentele grele ne-am atins una alteia mana!
Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde, caci s-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi.
un zambet este o modalitate necostisitoare de a`ti schimba infatiseara!
Baietii sunt ca pantofi inainte de a-i lustrui trebuiesc scuipatzi
Baietii trebuie tzinutzi in PUFFF PUFF o palma... PUFF un pumn
Pai, vreau sa te intreb dce ai vrea un astfel de status? uite, CINE ZAMBESTE AZI, INSEAMNA CA S A GANDIT LA O MINCIUNA PENTRU MAINE! sau, NU BEAU, NU FUMEZ, NU MERG PRIN CLUBURI...DA NU TE UITA ASA...SUNT O FATA CUMINTE! bine, genuri de statusuri de fete cuminti nu se pun! sper macar ca te am ajutat sa iti faci o idee! pupici
Beibiix2012 întreabă:
Ancik33 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: