1. Azi implinim un an. De cand fericire cu tine am:-x
2. A trecut un an in care. N-am stiut de suparare. M-ai alintat si mi-a fost bine. Mi-ai dat totul din iubire!
3.Atatea zile de iubire. S-au transformat in fericire. Atatea ore impreuna. Si m-ai tinut mereu de mana. Putine minute fara sa ne vorbim. Cateva secunde fara sa gandim. Si de toate acum ne amintim :X
4. Un an de cand sunt cu tine. Si mi-ai adus doar fericire!
5. Aceasta zi minunata. De noi mult asteptata. A sosit si nu-mi vine sa cred. Intre amintiri singura ma pierd!
Sper sa-ti placa\m/ Sunt originale:X le-am compus acum pentru tine
Te pup:*
Azi e ziua noastra, e ziua iubirii care ne-a antrenat in atatea clipe nemasurabile de fericire necontenita si iubire angelica. Iar cu ocazia acestei zile, din suflet vreau sa-ti urez zile pline de iubire, de fericire si implinire
Cauta in sufletul meu pacea, cauta iubirea, pasiunea, tandretea, cauta implinirea… Cauta si te vei regasi gasi acolo, foarte aproape de inima mea…
Atat stiu
Sper ca te-am ajutat:*
Uitee :
♥ niciodată nu realizezi ce ai avut pană nu pierzi.
♥ să fim tot impreună, să te ţin strâns de mână. să.ţi şoptesc uşor. te ador!
♥ cine dragoste imparte, primeşte dublu inapoi.
♥ ea te va preţuii mereu ca pe o piesă de muzeu.
♥ ascunde.mă in lumea ta. tu imi dai curaj ca să pot visa.
♥ vrea să se joace.n păru tău, să.ţi vadă zambetul pe faţă.
♥ ai incredere in mine. oricaţi băieţi ar fi in jurul meu. nici unu nu.i ca tine.
♥ are locul lui in inima mea. şi nimeni nu il poate ocupa.
♥ şi mi-e dor de el. şi ma întreb dacă şi el simte tot la fel.
♥ nu pot uita că ne.am promis o relaţie specială.
♥ intr.un final e cu tine. ea pe tine te iubeşte.
♥ n.am nevoie de tine. dar am nevoie de noi.
♥ mi.e greu să vorbesc de tine la trecut.
♥ in inimă am urme de tine.
sper ca te-am ajutat. :*!
Intra pe kalumea.tk si intra pe statusuri si acolo o sati scrie de ex :
>> Statusuri De Dragoste Noi si o sa gasesti ce vrei dar cand dai status pune status pentru yahooo ca merge la orce
" Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi! "
" Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine… "
A mai trecut un an din noi,a mai trecut un an de relatie, un an impreuna chibzuit, necontenit, plin de iubire, plin de detoate, plin de noi...de noi doi
sau
A trecut un an nu avem o relatie monotona
Am consumat un gram de iubire si mai avem o tona
Poate sa ploua,sa ninga,sa fulgere, sa tune
Noi facem doar ce simtim, nu facem ce ni se spune!
Vanesa_9948 întreabă:
anonim_4396 întreabă: