| ChuckBass25 a întrebat:

Hei,vreau si eu sa imi recomandati o crema exfolianta pentru fata deoarece am pielea pe fata "aspra" sa spun asa (adica daca vreau sa ma dau cu fond de ten pe fata mi se strange in unele locuri si se vede extrem de tare fondul de ten si nu mi se intinde bine). In zona gurii mai mult. Am problema adolescentilor cu asa numitele cosuri, nu stiu ce sa fac sa scap de ele ma puteti ajuta si cu asta? Tratamente,ceaiuri,pastile, solutii orice. Si un fond de ten pentru pielea mea? Multumesc frumos. Funda

Răspuns Câştigător
| littleblackgirl a răspuns:

Si eu am avut exact aceeasi problema si am folosit o gama de la Avene. Se gaseste in farmacii (la sensiblu au toata gama) si eu am folosit doar gelul spumant (dimineata si seara, umezestk fata si aplici acel gel, masezi 1-2 minute si clatesti bine), apoi dai cu o solutie care seamana cu un demachiant (tot dimineata si seara, se aplica cu dischete demachiante si lasi sa se usuce), iar de aici mai sunt doua creme: una cu care te dai dimineata si este exact ca o crema de zi, si una pe care o aplici seara (tri-acneal) insa mare grija sa te dai doar pe cosuri pentru ca este o solutie concentrata (si eu am dat pe toata fata si m-am ars). Sper sa te ajute!
Daca nu mai poti incerca de la Clinique sau La Roche-Posay

1 răspuns: