Buna!
Incearca sa aflii de ce e suparat pe tine, iar daca nu aflii nu il mai baga in seama caci a profitat de tine. Data viitoare ai grija de ce baiat iti place.
O zi buna!
Cel mai important lucru : Comunicarea.
Intreaba-l de ce se da la tine azi si maine te evita iar daca nu ai curaj sa-l intrebi. daca se repeta sa se dea la alte fete si apoi sa vina din nou la tine, evita-l, stai cu alt baiat ( fata ) in banca.
Buna. Stiu cum e. Pai eu cred ca baiatul chiar te place numai ca nu cred ca a vrut sa te puna intr-o situatie penibila. Cred ca el credea ca tu nu il placi si din cauza asta a inceput sa fie 'indiferent' si sa se dea la alte fete. Nu are cum sa se schimbe peste noapte. Eu m-am dus si am vorbit cu baiatul respectiv si i-am zis:
'Ce e cu tine. Odata ma bagi in seama odata nu.'
Spune-i ca il placi. Asta vrea sa auda. Cred ca s-a simtit respins si tratat ca un prieten. 'Friendzone' vine de la persoanele care plac pe acea persoana dar ele le trateaza doar ca pe niste prieteni. Asta s-a intamplat si cu el. Eu cred ca in adancul sufletului tau il placi. Si cred ca el s-a simtit ranit. Spune-i ce simti.