| Lara33 a întrebat:

Hei:* vreau si eu statushee hee dar nu cocalarestioh go on. :* funda; o3

Răspuns Câştigător
| Bellabelutsag a răspuns:

Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la malul celalalt majoritatea se ineaca.

Cand totul ti se pare greu si lumea te vorbeste,
Te rog, asculta sfatul meu: zambeste si iubeste!

Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa.

Cine te iubeste, te cauta, Cine te vrea, iti spune, Cui ii este dor de tine, te suna, Cine nu,NU!

Zambeste! chiar daca de fapt lumea ta se prabuseste.

Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai.Iubeste-ma cand o merit cel mai putin.Atunci am nevoie cel mai mult!

Poarta`te Frumos cu Ea,Ca E Prea Mica Shi Nu stie Ce Vrea.Spune`i Da Cand Spune Nu.Zambeshte`i Cand Itzi Zambeshte.Cand Gresheshte N`o Certa Ca E Prea MiCa Shi Nu stie Ce Vrea !

E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi

Cate s`au spus , Cate s`au dus , Nu` ma mai doare , Orice zi`n plus , Sunt mai sus ! , Restu`, Doar vb`e goale !

E atat de dulce prin felul in care te seduce,e unica,e speciala Nu e ca o stea.E chiar o stea!Ce te lumineaza cum vrea ea

• Tine`ma aproape pentru ca s`ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un diamant,in timp ce tu erai ocupat sa colectionezi pietricele

We have to look for the facts, not words (trebuie sa ne uitam la fapte, nu la vorbe)

I love you domnisoara Si sunt very mahnit Caci when i speak engleza You razi necontenit. I know esti englezoaica But it isn't important Amorul meu for tine Is very palpitant. I can't to sleep azi-noapte Si-am stat sa learn ceva From cartea de engleza Sa-ti tell iubirea me

don't worry ,be happy(nu te ingrijora,fii fericit)

Don’t interrupt me when i’m talking to myself!(nu ma intrerupe cand vorbesc cu mine insumi)

2. Don’t be sad, don’t be blue.Frankenstein was ugly too (nu fi trist, nu fi suparat, si Frankentein era urat);

3. He who laughs last, laughs best! But he who laughs first , sees the point (cel care rade la urma , rade mai bine! Dar cel care rade primul,intelege poanta);

4. To be or not to be, this is the question (a fi sau a nu fi, aceasta este intrebarea);

5. A bad workman always blames his tools (un muncitor prost da intotdeauna vina pe unelte)

6. A bird in the hand is worth two in the bush (o pasare in mana face mai mult decat doua pasari din tufis);

7. A faithful friend is hard to find; remember man and keep in mind (un prieten adevarat este greu de gasit; sa tii minte asta)

8. A friend in need it’s a frienf indeed (prietenul la nevoie se cunoaste);

9. A smile doesn’t cost anything (un zambet nu costa nimic);

10. Always imitate the behavior of the winners when you lose (intodeauna imita comportamentul invingatorilor atunci cand pierzi);

11. I can`t live my life without my angel!;x[Nu pot sa traiesc fara ingerul meu]

12.Take me as i am[Ia-ma asa cum sunt]

13.Dream as if you live forever and live as if you die today [Viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna si traieste ca si cum ai muri azi]

14.Learn from yesterday,live for today,hope for tomorrow(Invata din ieri, traieste pentru azi,spera pentru maine)

15.Good friends are like stars.you don't always see them,but you know they're always there!(Prietenii buni sunt ca stelele.nu ii vezi intotdeauna dar stii ca mereu sunt acolo.)

16.Sick of crying .tired of trying .Yes! I`m smiling! But inside I`m dying ...(M-am saturat sa plang.M-am saturat sa incerc.Da!Zambesc! Dar inauntru mor.)
"Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!"

"Există bătălii pe care e bine să le ocoleşti, nu din teamă că le-ai putea pierde, ci pentru că ai deveni ridicol câştigându-le!"

"Adevărata prietenie nu constă în numărul de prieteni, ci în devotamentul şi valoarea lor."

"Copilăria. Singurul paradis pierdut."

"Nu da explicaţii niciodată pentru că prietenii tăi nu au nevoie de ele iar duşmanii tăi oricum nu te-ar crede!"

"Puţine prietenii ar supravieţui dacă toţi am şti ce se vorbeşte în spatele nostru!"

Fii civilizat cu toţii, sociabil cu mulţi, familiar cu câţiva, prieten cu unul/una şi duşmanul nimănui

"Mândria este o demnitate rău plasată în iubire, este întruchiparea unui egoism care nu se admiră decât pe sine!"

"Nu plânge pentru că s-a terminat, zâmbeşte pentru că s-a petrecut."

"Doar pentru că cineva nu te iubeşte aşa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubeşte cu toată fiinţa sa."

"Nu te teme niciodată de umbre, ele arată doar că există lumină în apropiere!"

"Uneori acel lucru pe care o cauţi va fi singura pe care nu o poţi vedea."

"Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă."

"Zâmbeşte celui care te-a părăsit ca să nu creadă că-ţi pare rău!"

"Poate că pentru lume eşti doar o singură persoană, dar pentru o persoană eşti întreaga lume."

"A ierta este o faptă mai nobilă şi mai rară decât aceea de a se razbuna."

"Zâmbetul durează doar o clipă,dar amintirile lui o viaţă întreagă."

"Sunt succese care te înjosesc şi înfrângeri care te înalţă."

"Zborul este învăţarea aruncării tale pe pământ cu rateu."

"Dacă ai succese, poţi câştiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi. Încearcă oricum ar fi!"

"A fi fericit nu înseamnă că totul este perfect ci faptul că ai decis să priveşti peste imperfecţiuni."

Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata.Fie ca urasc, fie ca iubesc stiu clar de ce...

Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta!

-sunt doar niste cuvinte ce imi aduc aminte de ceea ce spuneai cand te-am cunoscut si inca alte cuvinte care imi intra in minte cand cu tine sunt si imi place sa le aud

-Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza!

-Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima , pe care nu le poti pronunta !

-Ti se pare ca e un vis.dar.e realitate;x

-traiesc din amintiri.si'mi doresc sa nu uit niciodata clipa in care ne'am cunoscut

-esti aproape.da totushi.atat de departee

-rau si bine langa tine!

-poti sa ai tot ce iti doresti daca stii ce sa alegi

-I'm still loving you.like it was the first time;x

- All this time in love with you was cry.

- I need a miracle.i wanna be your girl.Give me a chance to see.That you are made for me;x

-totul ti se pare mare cand esti mic.nu-i nimic!

-Nu credeam ca'mi va fi rau.Am fost noi.Akum sunt eu

-E greu sa iubesti si sa nu fii iubit.Sa arunci in trekut tot ce ai simtit.

-esentele tari se tin in sticlutele mici :->

-Mie greu sa'ti spun in vorbe ce e in inima mea.

-Atata timp cat nu-ti pasa unde esti.nu te vei rataci niciodata

-Cand 2 oameni se iubesc cu adevarat.Fac tot posibilul sa uite ce s'a intamplat :X

-Chiar daca iti pierzi aripile-n zbor.continua sa visezi

-Hai sa zambim si sa visam

-Imi place sa aud cand imi spui.te iubesc:X

-Zi de zi.pas cu pas.te gandesti,ca si el te iubeste,si tu il iubesti.

-zeci de gesturi.mii de vorbe de sute de ori.orice ai facee...ramai in sufletul meu;x

-candva nu demult mi'a scapat ceva...atunci tu ai intrat in mintea mea.

-Viata poate fi inteleasa doar privind in urma ,dar poate fi traita doar privind inainte...

-incepi sa'mi spui:"s'a terminat". sh acum regreti ca ai plecat.

-te'am iubit.te iubesc.sh te voi iubi pana la infinit:X

-Langa tine vreau sa visez si sa mai stau.

-dragoste`i un sentiment ciudat.m`a facut sa visez neincetat

-Dupa mult timp iti dai seama cat de mult iti lipseste acel cineva

-Nu am nimic de pierdut daca o iau de la`nceput

Be smart. Be clever. Put me in your heart 4ever!

Azi in urma voi lasa zilele din viata mea,clipa cand eu te am pierdut,ziua cand te am cunoscut.

Iam de mana sa facem o plimbare ,sa fim doar tu cu mine pan' la rasarit de soare, fara prieteni, fara timiditate, fara telefoane si apeluri ratate.

Visez cu ochii deschisi la o lume mai buna.Ramane doar visul ca lumea toata e nebuna.E un cosmar.In mintea mea altă lume`mi creez.Viata merge inainte dar continui sa visez.

Dau rime coerente.Te ard la sentimente.Tsi se pare un miraj.Fac ce fac si te scot din peisaj.
.
Inima este ca marea, pastreaza in adancul ei tot ce a primit.

Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat.

Iubeste baiatul care iti zice ca esti frumoasa nu sexy...iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand iai inchis tel in nas iubeste baiatul care te ea de mana si te arata lumi intregi chiar daca nu esti aranjata.si nu vei regreta

Sunt o mika vrajitoare.cine ma saruta moare.un baiat m-a sarutat.7 zile a oftat

Atunci cand vei vrea sa ma ranesti , adu-ti aminte ca ai facut-o deja

Va Veni O Zi Cand Tu Imi Vei Spune." Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Cu Lacrimi In Ochi Iti Voi ShopTi. "Ai Fost Ptr Mine, Acum Fii Ptr Alta !

Frumusetea este in orice dar nu oricine este in stare sa o vada.

Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotu.

Deseori dragostea nu e un joc,unde zarul chiar nu are nici un rost.

" Fiecare cuvant e o speranta in plus cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape iar eu inca visez.

Saruta`ma cum ai facut`o prima data!

❤E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsesti.

"Viata e un joc, din care nimeni nu se poate retrage nicicand, ducand cu sine castigul"

Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare .

Stau si privesc afara,vantul bate frunzele se duc ca amintiriile cu tine,cand ma gandesc ca nu mai esti cu mine ma doare sufletul,tu esti acum undeva departe

Asta e felul meu.daca nu intelegi tu azi.atunci intelege maine altu

"E în zadar sa vorbesti celui care nu vrea sa te asculte."

A part of you has grown in me. And so you see, it's you and me together forever and never apart, maybe in distance, but never in heart

Tocuri inalte, parul lasat pe spate.Delicata,rujata si atent parfumata.Mersul ei de felina pe baieti ii alina.Daca nu esti atent ramaï fara un cent.""

II ignoram pe cei ce ne adora.ii adoram pe cei ce ne ignora.ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc.

Ejti ingerul ce ma pazeste[:X]Esthi soarEle ce ma inCaLzeste EjtI luNa cAre IN fiecaRe NoaPte imi VorbesTe sH steaUa cAre PT.mINe StraluceSthe

Poate ca stii ce-nseamna durerea poate-ai pierdut pe cineva drag Chiar dac-ai plans zile-ntregi nu poti sa arati ce simti cu-adevarat Te doare, suferi, nimic nu mai e la fel
___[]~[:*]~ CeI cAre mA cRiTica si Ma inVidiAza ~[phbbbbt]~___Vor dOAr sa mA scHimBe___PenTru cA vAD in miNe cEEa cE Ei nU vOr Fii niCioData [!]~[:*]~[]___

Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu ? i ? winking

Nu sunt! Cauta-ma pe google!

Fetele imi bat in geam, nu aud, am termopan!

M-am nascut normal. Scoala m-a tampit

Status under construction

Nu pot sa vb acum, am mancat ceapa…

Oferta toamna-iarna: la fiecare buzz dat primiti un ignore gratis!

2. Foaieverdesolzidepesteuiteprostucumciteste

3. Cica au pus turcii la intrarea in moschee un cuvant scurt neinteles nici de cei mai mari intelepti : DND

Ai fost alaturi de mine cand m`am imbolnavit. Ai fost alaturi de mine cand mi-au furat hotii portofelul. Ai fost alaturi de mine cand mi-am busit masina. Mai plimbate`te! Imi porti ghinion!

Ai luat cu tine ce-aveam mai bun.atatea vorbe ce-aveam sa-ti spun.chiar de NU SUNT AL TAU.te voi IUBI mereu! tu ramai in sufletul meu."

nu ma supar ca vorbesti asa mult,atat timp cat nu te superi ca nu te ascult.

Caut dar nu stiu ce,vreau sa vorbesc dar nu stiu cu cine,un cuv magnific dar eu nu il stiu, o prietenie falsa ce o gasesti foarte des!

Intr-o zi iubirea s-a intalnit cu prietenia.iubirea o intreaba pe prietenie: daca eu exist,tu ce rost mai ai?::prietenia raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima

Sa nu-ti fie teama de dusmani! Ei pot doar ucide! fie-ti teama de prieteni!

Iubirea este cea mai inalta fericire la care poate ajunge omul, caci numai prin ea cunoaste ca el e mai mult decat el insusi, ca e una cu totul. – Rabindranath Tagore

Dragostea este o intersectie cu sens giratoriu. Te-nvarti in jurul aceleiasi inimi pana ramai fara lacrimi.

Dragostea este o poveste straveche, dar care este totdeauna noua

Dragostea poate uneori sa fie magie. Dar magia poate fi uneori… doar o iluzie.

Dragostea nu e un sentiment, e o CALITATE

Exista atatea lucruri minunate…Numai de am avea ochi sa le vedem,suflet sa le iubim.si maini sa le atingem!

nu sunt asa cum ai vrea,nu sunt asa cum iti doresti,nu sunt cel pe carel l-ai vrea…dar sunt acel ce iti lipseste….

Sunt rau. Sunt bun. Sunt nemilos. Sunt bland

Da, tu, iubeste-ma asa cum sunt.

De-as fi doar bland si bun, cum ma doresti

ar fi usor de tot sa ma iubesti.

Atuncea toata lumea, cata e, m-ar adora -

si-ar mai avea acelasi pret,

iubirea ta? "

Te Iubesc …e putin

2. Te ador … E infim

3. Amandoua . e sublim

Nu pot sa adorm,

si ingerasul mi-a sa ma gindesc

la ceva frumos din viata mea

asa ca m-am gindit la tine. happy :*

Nu-mi pasa de moarte,dar ma doare sufletul sa parasesc viata

Dragostea nu e o stare de spirit …e un stil de viata…

Originalitatea nu consta in a spune ceva ce nu a mai spus cineva…ci in a spune exact ce gandesti u

Dragostea este jarul amprentat in interiorul inimii.

Dragostea este ca si marea, nu o poti cunoaste plimbandu-te cu o barca pe deasupra, va trebui sa te scufunzi in ea.

dragostea e ca vantul…….nu se vede dar se simte….

Inainte de somnik,

Iti trimit un mik pupik,

Sa il ti pe obrajor,

Sa ai somnul mai usor,

Sa-l tii-n brate langa tine,

Si sa te gandesti la mine.

iubirea e doar un deja – vu al unui suflet imbatat de farmecele unui vis ….

Unde dragoste nu e, fericirea este o imitatiei.

Iubirea este piramida creatiei universale.

Cautam inocenta pe toate rafturile vietii, dar o gasim din ce în ce mai rar;important este sa-i cultivam caracterul.

Esenta iubirii nu va disparea niciodata, desi fumurile orgoliilor va încerca mereu sa o sufoce.

ragostea e mai presus de toate…daca ai cu cine le imparte,traieste momentele iubiri…si vei avea totul, cheia fericiri.

Te caut in fiecare vis

Ca te intorci tu mi-ai promis

Dar nu mai apari ca alta data

Nu mai esti cum erai odata

Acum esti distant, acum esti langa mine

nu-mi pot da seama ce se-ntampla cu tine

Gandeste-te putin cat rau poti sa faci

Dar cand vorbesc cu tine, te intorci si taci…

Exista sex fierbinte, sex salbatic, sex in grup, sex protejat,sex oral,sex anal, sex prin telefon, insa pentru TINE exista… MASTURBAREA.
bye:*

4 răspunsuri:
| Sweet111 a răspuns:

Salut :D

uite niste link-uri :>:> cu statusuri :D :

http://web13.net/statusuri-de-messenger-super-faine/

http://www.statusuri-y.eu/

sau uite : daca vrei si originale :>:> :

(tot de pe TPU luate )

http://www.tpu.ro/......unditsa-x/

sper ca te-am ajutat.
fundita :o3?
pa pa :-h

| Any a răspuns:

Am vazut astazi ceva in vitrina unui magazin era sexy frumos adorabil am vrut sa ti-l cumpar, pana am realizat ca era reflexia mea!
chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti
Pacat ca ignoram pe cei ce ne adora si ii adoram pe ce`i ce ne ignora, pacat ca iubim pe cei ce ne ranesc si ranim pe ce`i ce ne iubesc. Ast funda!

| BebeStrumf a răspuns:

Xoxo,ai aici multe:D http://statusuri.net/

| squar a răspuns:

" Cu totii platim impozite prostiei. Doar ca unii dintre noi devin datori vanduti in acest proces. "

" Nu recunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea. "

" Intodeauna este recomandat sa pleci din preajma unor oameni puternici decat sa te plangi de comportamentul lor. "

" Increderea intr-un om ti-o pierzi o singura data. "

" Banii nu pot cumpara dragostea dar iti imbunatatesc pozitia de a negocia dragostea. "

" Am multa rabdare cand vine vorba de prostie, dar nu cu cei care sunt mandri de ea. "

" Inainte de a stapanii lumea intreaga trebuie sa te poti stapani pe tine insuti. "

Succes in viata!winking