| mydarkestdays a întrebat:

Hei! vroiam sa va intreb. voi fi intr-o excursie cu liceu in curand. vom juca jocuri cu carti, si vor fi provocari, bineintelees. vi s-ar parea ciudat daca "accidental" as pica cu un tip intr-o camera doar noi doi si as incepe sa il sarut? oare ar reactiona? stiu ca nu are iubita, si nici eu nu am iubit. ar fi ciudat? credeti ca ar reactiona adica m-ar saruta si el? ca nu vreau sa par penibila sau ceva. dau FUNDA!

5 răspunsuri:
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Daca cocheteaza cu tine, da, normal ca va reactiona. Si si daca nu cu siguranta va reactiona fiindca baietiilor i se urca mai repede hormoni ( sau coboarahee hee ). Distreaza-te, daca incerci asta nu pierzi nimic, iar daca crezi ca ai fost penibila, mai conteaza? te-ai distrat la momentul oportun, si nu e iubitul tau. Distractie placuta happy

| PisicutzaCenusie a răspuns:

Nu, conectarea sociala este mereu prezenta. apropo ai gresit categoria!

| anutzaEu a răspuns:

Nu,dar mai intai asigura-te ca si el te place!
Fa sa pari inteligenta, nu fitoasa ca toate pitipoancele, draguta.
Sper ca te-am ajutat! big grin

| Ionutzu0077 a răspuns:

Fa-ti pe plac si sigur o sa ii placa si luiwinking te asigurwinking Distreaza-te la maximwinking Funda!big grin

| DariaCriss a răspuns:

Nu vei parea penibila. Inainte de asta, incearca sa-i faci pe plac. Sa te considere inteligenta si frumoasa si ia-o incetul cu incetul.
Sigur va fi bine si sper ca te-am ajutat.
FUNDA?