Offf...stai liniştită că şi eu-s foarte geloasă, deşi nu vreau asta.
În fine, de unde ştii tu că lui îi mai plac încă 5 fete? Ţi-a zis el sau ai auzit tu? Dacă ai auzit tu nu trebuie să crezi 100% în ce zic alţii că ar putea la fel de bine să fie şi mici răutăţi inventate de invidioşi ca să vă despartă, mai ales dacă acele persoane ştiu că eşti foarte geloasă. Dar, dacă ţi-a zis el asta sau eşti tu 100% sigură că lui îi mai plac alte fete eu zic să-l laşi că nu te merită. Dacă are nesimţirea să se mai uite şi după altele în timp ce e cu tine e clar că nu te iubeşte atât de mult pe cât zice şi că el probabil vrea ceva mai mult de la o fată (dacă înţelegi ce vreau să spun). Acum totul depinde de tine dacă te desparţi de el sau nu.Fă ceea ce consideri tu că e cel mai bine pentru tine.
A fi geloasa nu e ceva grav, doar sa nu fi posesiva sau obsedata. daca te iubeste pe tine poate avea si alti prieteni sau prietene. poate imparti prietenia cu mai multi si iubirea doar cu tine.
Cel mai bine.
Sa-ti placa si tie de 5 baieti(la caterinca) sa vedem cum se simte si el.
Hei, tu nu vezi ca te duce cu vorba? daca te iubea cu adevarat nu indraznea sa-ti mai zica ca ii mai plac si alte 5 fete :O si totusi... ti-a zis-o pe fata, nu trebuie sa cazi in plasa lui, cum iti spune tie ca te iubeste, asa poate le spune si celorlalte la fel aceleasi vorbe...
Eu zic sa te gandesti bine ce ai de facut, ramane la alegerea ta, dar nu cred ca este de tine poate o prietenie...
Trebuie sa-i arati ca nu stai dupa el, ca ai si tu optiuni. Poate e si el gelos. Daca nu e gelos nu te iubeste.
Hei all mersi pentru sfaturi sa va rasp si eu:
ne jucam adv sau provocare si l-am intrebat daca este adv ca ii mai place de cineva!
si a zis ca da...dar nu a vrut sa imi spuna de cine sa nu ma supar!
aa da.si a zis ca ele sunt niste prietene pe care le place.dar el pe mine ma iubeste
Pff nu mai stiu ce sa cred dar stiu doar ca imi vine sa omor pe cineva din gelozie!
m-am rugat de el 2 zile ca sa imi spuna si pana la urma mi-a spus...si asa am aflat