Gandeste-te daca un baiat ti-ar face tie exact acest lucru.nu te-ai simti respinsa? nu ti-ar piere putin din increderea in tine? De ce trebuie sa il faci sa se simte prost pentru ca este atras de tine?
Daca intr-adevar este insistent si tu nu doresti sa "fii cu el", poti sa te intalnesti cu el si sa ii spui asta fata in fata fara sa il jignesti
Eu una cred in karma.asa ca ai grija cum te porti cu altii ca asa se vor purta si altii cu tine
Sper ca te-am ajutat si ca vei face alegerea buna
xoxo Vanilla
Nu mai bine ii spui direct pe messenger ce intentie ai decat sa lasi la voia statusului?
Aberam si eu Cea mai buna metoda de a scapa de el e sa ii zici ca iti e ca un frate Ca deh, baietii urasc cand o tipa care le place le zice asta. Sau clasica "mai bine ramanem prieteni".
Aaa...de trei saptamani incerc sa-i zic ca tin la el ca la un frate si nimic mai mult` si ca ar fi mai bine sa ramanem prieteni. daa` crezi ca intelege?
Da crezi cai pasa lui de statusu tau . El te iubeste si pana nu te vrajeste nu se lasa
Nu prea are sanse
Aha, inteleg faci pe printesa inabordabila?
Nu draga. e vre`o peoblema daca nu`mi place acel baiat? Si chiar nu are nici o sansa?
Toate ca toate, da eu is singurul care a primit ":*"
Cui ii pasa de funde, ":*" e mai bun
Daca e mai bun iti mai dau inca unu`:*...
Mersi mersi, esti foarte generoasa
N`ai de ce Doar nu is pe bani
Si chiar daca ar fi pe bani, ce, nu merit ":*" pe gratis?
Ba da meriti:*:*
Acum nu stiu daca ar trebui sa zic multumesc sau sa rosesc
Ce vrei
Daca tot esti asa generoasa, nu te duci sa faci cumparaturile in locul meu?
Nu...trebuie sa ma duc la scoala
Pfff ce naspa de tine Pai succes la scoala
Multsu`:* Stiu Daa` o sa se termine Cea mai fericita zii` din viata mea o sa fie
Cea mai fericita zi pentru ca iti permit sa faci cumparaturile in locul meu?
Nuu...stai linistit Daa` intr-adevar e o onoare.
Si tot n-ai zis de ce a fost cea mai fericita zi :pe Mda, is curios de felul' meu
Cea mai fericita zii din viata mea o sa fie atunci cand o sa se termine scoala
Pfff,abia s-a terminat vacanta si deja vrei iar vacanta?
Daca e urat...Eu chiar nu zic la prea multa lume urat/urata...Da` asta e prea de tot.