| angel_7075 a întrebat:

Hei love struck vreau opiniile vostre voi cum va imbracati la scoala ce accesorii purtati cele mai frumoase( " garderobe " ) fundita si vot love struck love struck

5 răspunsuri:
| EnterSandman a răspuns:

Eu prin clasa a 5-a mergeam la scoala numai in negru aveam desenate pentagrame pe maini purtam cruci intoarse si multe alte chesti neortodoxe, din simplul motiv ca imi placea sa speri lumea, si sa par mai dur laughing, era amuzant cand toata lumea ma arata cu degetu si imi spunea "satanistu", pana intr-un anumit moment cand m-am plictisit si m-am linistit big grin

| Ayumha a răspuns:

Pai, eu una la scoala ma imbrac intr-un fel decent ca sa impresionez profesorii si sa nu aiba vreodata de adaugat vreun comentariu neplacut la adresa mea, sau sa imi faca observatii, dar acel fel de decenta care place tuturor. (adica nu port chestii sclipicioase, foarte mulate, colanti, chestii lucioase, tocuri foarte mega inalte cum poarta pitipoancele, sau chestii roz). Port haine de culori gri, albastru dar nu deschis, negru, etc, dar hainele sa fie elegante si sport si placute in acelasi timp, dand un aer de epoca ceva de genu. La par imi place sa mi-l aranjez in tot felul de coafuri pe care uit mereu cum le fac, dar toate sunt in gen de epoca, ce ofera finete unei fete. Eu avand parul mai lung de exemplu mai imi fac si colafuri chinezesti, cu bete, ace. Bijuterii ador chestiile cu pietre pretioase si semiprewtioase, alegante, si medalioanele cu pentagrame, inscriptii egiptene, celtice, aztece, bratari de epoca, am o colectie intreaga, port mai mult alrgint, adica numai arginbt pentru ca aurul nu-mi place.La machiaj ma machez foarte putin, sa fie un mod mai natural. putin corector pe cosuri daca am, daca nu deloc. la ochi rimel, si poate un strop de fard maroniu, dar sa fie cu o nuanta mai deschis decat tenul meu sau cu o nuanta mai inchis. Si urasccc rozulll

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La școală nu se face parada modei!
O ținută decentă.
Pa, pa.

| tweety_5484 a răspuns:

Eu la scl ma imbrac cu un tricou,un hanorac si bratari(eu nu merg nicaieri fara bratati:X), cu blugi, cu skeiteri, si cu un lantisor frumos

| Berchez_Bianca_1991 a răspuns:

Buna! Aici gasesti accesorii foarte frumoase: http://www.zaysha.ro/......ndin-e-122

Întrebări similare