| Puiutz a întrebat:

Hei ya.
Nu mai vreau sa`mi fie parul asa mai ciufulit...atunci cand ies prin oras nu mai sta la fel de bine ca si atunci dupa ce il piaptan sad. Nu vreau sa stea unele fire de par aiurea... ce imi recomandati sa` folosesc? big grin
Ceva balsam bun, sau ce stiti voi fetelor ca ajuta.
Multumesc :*

6 răspunsuri:
| Christa a răspuns:

Incearca balsam de par Kallos. Fixativ folosesti? Incearca fixativul Taft. Iti va sta parul, dar nu folosi prea mult ca-ti va face parul ca sarma laughing.

| Bessame a răspuns:

Pai foloseste sampon pentru par rebel si ceva masca s-au balsam pentru par drept! s-au este ceva masca de par ce se aplica pe,, parul uscat nu necesita clatire e pentru fixare s-au stiu eu ce mai estee se aplica foarte putin se pune un strop in palma se freaca palmele si apoi se aplica pe par de la jumatate parului in jos, nu folosii feonul pentru ca da volum si plus ca degradeaza foarte tare parul

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Da'te cu fixativ. sau un balsam pentru par rebel.Cred ca asa erathinking In fine.eu folosesc fixativul pentru asta, deci ti'l recomand happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste balsam care se aplica pe parul umed si nu se mai clateste de la elseve, gen spray.nu e scump e cam 15lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca cu ceva ulei de par, special pentru firele rebele happy

Eu folosesc "Ser tratament pentru netezirea firelor rebele" de la Avon. (costa in jur de 15 lei, depinde de oferta)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca crema de la avon naturals care iti inmoaie parul ca sa-l poti aranja km vrei u