Nu , eu credeam in prostiile astea dar nu, cand ma intorceam din drum imi mergea rau si odata nu mia mai mers rau asa ca:d funda?
Da, e ciudat dar inainte sa se intample ceva rau cu cineva pe care il cunosc, imi apare in fata ochilor o imagine oribila, nu vreau sa om descriu si apoi peste cateva minute aud ce se intampla, ba un prieten si-a spart capul si e in coma la spital etc, mereu si incidente din astea au inceput sa se intample cam des de exemplu acum o saptamana sora mea, a vrut sa se plimbe cu rolele pe strada si cum a iesit pe strada a aparut acea imagine imfioratoare si am tipat la ea pe geam, dar nu am apucat sa ies bine pe geam cand am vazut intinsa pe jos pentru ca un pusti o lovise cu masina, mi-as dori sa nu se mai intample chestia asta pentru ca a inceput sa ma sperie tare rau.
Ar trebui sa iti raspunda la intrebare cineva care se pricepe cu asa ceva . unii oameni nu cred dar eu zic ca exista. practic dupa ce moare, oamenii cu moarte tragica sunt cuprinsi intre cele 2 lumi si nu isi gasesc locul, poti sa te uiti pe Discovery in fiecare vineri de la 22 :00 e o emisiune cu oamenii care povestesc ce li s-a intamplat, emisiunea mea preferata.