| FuckSchool a întrebat:

Heiaa, TPU. Deci am si eu o intrebare. De ce unii baieti sunt atat de orgoliosi puppy dog eyes?

Răspuns Câştigător
| Minks a răspuns:

Fiindca fiecare om e diferit, are diferite conceptii si filozofii de viata. Orgoliul e ceva ce se formeaza, nu te nasti cu el. Probabil intamplari din trecut l-au determinat sa fie asa. Si eu am unele momente in care sunt orgolios, de cateva ori am regretat.

5 răspunsuri:
| floryynnel a răspuns:

De ce fetele sunt asa fitoase, orgolioase, pline de aere? raspunsul e acelasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rasa masculinahappy

| zozoMik a răspuns:

Pentru ca asa sunt ei.laughing
De multe ori cred ca e vorba de anturaj, de frica lui de felul in care l-ar privi ceilalti.
Gandeste-te ca l-ar vedea mai slab, mai putin,, baiat`` daca nu ar fi chiar asalaughing
Acum depinde si de caracterul fiecaruia, unii mai putin orgoliosi alti mai multlaughing

| SunriseB a răspuns:

Nu toti baietii sunt asa dar tu ai avut norocul sa dai de un orgolios laughing nici o problema, orgoliul trece. depinde cat este de orgolios. daca este plin de el si nu poate sa lase nici macar un pic inseamna ca nu merita sa iti bati capul cu el. nici chiar asa dar unii dintre ei sunt orgoliosi si pentru a observa daca ne pasa de ei sau nu. In orice caz, le trece happy Funda?:*

| XFive_XZero_1995 a răspuns:

Baietii sunt asa pentru ca fete le cer asta
si apoi se intreba de ce sunt asa ex:"O fata nu vrea sa stea langa un tip linistit si cu bun simt(pamapalau), deorece ele vor un barbat mandru si smecher sa aiba cine sa le apere". Cred ca ti-am raspuns la intrebare.