| xLimmonette a întrebat:

Heii; 3
Aici o mica-mare problema. Va rog. Dau funda :*
Am 11 ani si 8 luni. Nu mi-a venit ciclu. Am : acea chestie albicioasa, sanii dezvoltati, par pubian, alxilar si din cand in cand crampe. Exista sanse sa-mi vina ciclu?
Stiu ca toate fele zic : waa. nu-i bine sa ai ciclu. nu mai vrea sa am. etc. Eu sunt diferita : VREAU! sunt singura din cls ma rog. mai este una dar e saraca, nici nu.i dezvoltataaoh go on.
Acestea sunt simptome? Daw funda love struck

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cam astea sunt simptomele. Si eu eram de varsta ta cand mi-a venit menstruatia pentru prima oara. SI chiar eram incantatabig grin Dar, dupa cateva luni, imi doream uneori, sa fiu baiatbig grinlaughinglaughing

So...pregateste-te cu absorbante, ca sa nu te ia prin surprinderelaughing

| PapusaDeMetal a răspuns:

Heiii :* Cred ca s-ar putea sa-ti vina. Nici mie nu mi-a venit, dar am citit multee...Si astea sunt simptomele.Sau cel putin la unele persoane. Si chiar si eu as vrea tare mult sa-mi vina, deoarece as fi o domnisoara. Si cam toate prietenele carora le-au venit, vb desprea asta in continu :* S-ar putea sa ii=ti vina, si daca crezi ca inainte de scoala de doare tare ceva sau simti asta, atunci de regula sa ai cel putin 1-2 tampoane la tine happy Succes. Te rog :* Funda!