| LauraEU a întrebat:

Heii :3 Am o intrebare pentru fete si baieti :3 Deci..anul asta am intrata la liceu si prietena mea are un baiat foarte dragut in clasa :3 Stiu totul despre el dar el nu ma cunoaste.e prieten cu prietena mea si am aflat totul..il iubesc foarte mult, nu pot explica prin cuvinte, cateodata plang pentru ca nu il voi avea niciodata :/, cred ca e normal..Am vorbit de 2 ori cu el..pentru 1 minut.E atat de dragut, simpatic, intr-un cuvant PERFECT! Cum sa fac cunostinta cu el...eu sunt mai rusionoasa, fata de el ma blochez si el nu face primul pas, niciodata. Va rog ajutati-ma si vreau sa fac cunostinta intr-un fel sa am motiv sa vorbesc cu el..ma gandeam ca daca e ziua lui sa-i zic la multi ani si blabla.dar mai e mult pana la ziua lui...si nu mai pot astepta doar sa ma uit la el si sa inghit in gol sad Va rog dati-mi mai multe posibilitati daca aveti idei. Va rog ajutati-ma sad Funda + Vot puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| xNuiiDeTiinex a răspuns:

Nu mai fi timida. Ca nu-ti face nimeni nimichee hee pune-o pe prietena ta sa ii zica ca cea mai buna prietena a ei esti tu, ca te cheama...(cum te cheamalaughing ), etc. Si usor, usor...smug Sau poti face cum am facut eu. Si eu voiam sa vorbesc cu un baiat si imi era rusine. nu mai vorbisem cu el niciodata, dar voiam. Era ceasul vreo 1 noaptea si i-am zis "n-ai somn?"..si am inceput sa vorbim. Sau il intrebi ce face, ii spui ca l'ai vazut "azi" la scoala si ii statea bine cum era imbracat, sau ii zici ca vrei sa te cunosti cu el. Sper ca te-am ajutat :* funda? puppy dog eyes

| adinabbbd a răspuns:

In primul rand nu fi timida si incearca sa te folosesti de prietena ta ca sa te apropii de el
funda?