1.Iesi cu prietenii tai afara si distreaza-te cu ei.
2.Du-te intr-o excursie la o partie cu siguranta nu vei regreta.
3.Acorda mai mult timp Hobby-urilor tale daca tot e vacanta.
4. Uita-te la un serial bun.
Daca suporti cat de cat frigul iesi la sanius, daca preferi sa stai in casa ia si citeste ceva, dar nu chestii de la scoala pentru ca de astea ne-am plictisit cu totii, ci un roman de dragoste, de exemplu, daca iti place sa stai pe calculator joaca un joc sau cauta-ti ceva de facut pe TPU! O alta ideea ar fi sa incepi sa scrii ceva intr-un jurnal sau sa inventezi o poveste! Succes!
Acum vremea nu va mai fi asa vitrega, asa ca poti iesi afara. Poti merge le film, la intalniri cu prietenii, la patinoar, cumparaturi.In casa poti sa citesti, sa comunici pe internet sau sa te documentezi pe internet, sa citesti carti, reiviste, sa te ocupi de pasiunile tale.Si sa faci temele pentru scoala.
Uite-te la filme. Ai multe filme frumoase pe care poate inca nu le-ai vazut. Mai inveti si engleza daca te uiti la filme. Poti iesi pe afara. Poti citi carti care te vor ajuta la scoala. Nu este asa mult timp.
Sa citesti o carte
Sa iesi afara
Sa mergi in excursie
Sa zbori cu avionul
Sa dai o petrecere
Sa mergi la patinoar
Avand in vedere ca afara este zapada cel mai frumos ar fi sa iesi cu prietenii pe afara la sanius si sa va distrati ps: atata timp cat esti cu ei orice ai face va fi frumos si distractiv asa ca fi sigura ca totul va veni de la sine :* Succes :*
Vai,tu te plictisești!
Eu am 22 de probleme la fizică și 4 eseuri la biologie...
Facem schimb de vieți? Măcar săptămâna asta.
Du-te la munte, am auzit ca partiile sunt super! Eu am fost la munte cand partiile nu aveau multa zapada deci erau inchise : ((. Daca esti mai mare si cu bani du-te la mall, la magazine ....singur...sau cu prietenii
Mălinuşaaa întreabă:
Pikuu întreabă:
Andrei67y5 întreabă: