| addrian98 a întrebat:

Heii :3 Mai sunteti si altii pe aici care dupa ce terminati liceul vreti sa va mutati in Anglia, Germania. sau chiar in state?

Eu mai am doi ani pana termin liceul, insa nici unul din prietenii mei nu vor sa se mute din tara. si ma gandeam ca poate gasesc aici altii in aceeasi situatie ca si mine.

Cine vrea poate sa imi scrie pe Facebook: https://www.facebook.com/Addrriian98

Specificati ca mi-ati citit intrebarea pe TPU :3

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Ce sa faci acolo? Crezi ca in tarile astea umbla cainii cu covrigi in coada?

| addrian98 explică (pentru Bondarel99):

Dar ce..aici umbla?

| Bondarel99 a răspuns (pentru addrian98):

Sunt de parere ca trebuie sa pleci cu un motiv, sa te gandesti bine ce ai vrea sa lucrezi sau in caz ca vrei sa mergi la facultate nu te sfatuiesc, asta doar in cazul in care te dau banii afara din casawinking
Intr-adevar cei care pleaca la munca in Anglia, Germania castiga bine si unii nu se mai intorc in tara dar nu e totul asa roz...

| vaporwave a răspuns:

Majoritatea vor. Cel putin, din clasa mea, vor mai mult de (sa zicem) 70%. Ma mir ca la tine nu-i asa, in general toti isi doresc sa plece din tara

| ZippiAndrei a răspuns:

Eu abia am intrat la liceu ( adica am terminat clasa a 8 a ) si ma gandesc sa plec in Anglia dupa ce fac o facultate, ca programator. Sau chiar un Germania sau in state. Oricum doar astea 3 tari, celelalte sunt excluse si nu ma intereseaza, de aceea o sa ma puc sa invat si germana. Oricum, eu sustin ideea asta, dar nu sa te duci sa faci o facultate sau sttudii superioare, ci sa muncesti. Bafta!

| addrian98 explică (pentru ZippiAndrei):

Man daca vrei sa pleci. pleaca dupa ce ti-ai dat, luat bacul pentru ca altfel dupa ce iti termini facultatea in Romania si o sa vi dincolo o sa ai surpriza de a nu ti se recunoaste facultatea..mai ales in state.

Bafta si tie frate! happy