Hei,pai e normal sa plangi Doar ai zis ca i-am comunicat sentimentele tale fata de el si deci tii la el.Si cum mai mereu tu erai in preajma lui si vorbeai cu el era ca si cum ati fi fost impreuna,nu? Ca pana la urma o relatie pe asta se bazeaza:comunicare, intelegere, ajutor reciproc, nu? Totusi incearca sa te linistesti, odata si odata trebuie sa-si dea si el seama ca poate a gresit fata de tine.Saluta-l cand va intalniti si chestii de genu'.Si mai ales daca era si persoana care te intelegea, pai atunci atasamentul tau fata de el a fost si este enorm de mare. ...nu stiu ce sa-ti mai zic, sper sa te fi ajutat macar putin.Ai grija de tine si nu mai fi asa sensibila, nu mai plange la fiecare "piedica"."Tot rau-i spre bine" cica.Te pup, o zi frumoasa sa ai!
Păi noi în week-enduri stăteam în permanenţă :3 dacă nu ieşeam eu, nici el nu ieşea şi invers :3. Păi mereu mă ducea până la colţul străzii mele şi mă strângea tare în brate şi mă săruta pe frunte . E singurul băiat care m-a făcut să ţin cu adevărat la el... oricum, mulţumesc pentru sfaturi :*!
Pai daca este asa cum zici tu...eu cred ca exista o posibilitate destul de mare ca el sa te placa.Si totusi de ce mai era cu aia?! ciudat
Nu ştiu, că îmi zicea că uneori are momente când mă iubeşte mai mult pe mine decât pe aia, că nu ştie ce parte a creierului vorbeşte. Îmi dai te rog fb-ul tău prin mesaj dacă e :3?
Da-mi-l tu pe al tau ca eu sunt inca junior si nu pot
De fiecare data cand iti vine sa plangi gandeste-te : Dragostea adevarata asteapta! Daca iti este scris sa fiti impreuna, crede-ma ca asa se va intampla. La mine functioneaza. PAA