| cockie_green a întrebat:

Heii.acum raspundeti cat de sincer puteti...va plac desenele astea de pe disney chennel sau cele vechi ale copilariei?

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Cele vechi vor reprezenta cate ceva pentru fiecare dintre noi.Cu ele am crescut, am copilarit.Ne aducem aminte peste ani si ani cu placere de ele.

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

În urmă cu 10-12 ani, când mă uitam eu la desene în mod regulat, desenele animate erau mult mai bune. Eu personal, dacă aş fi din nou copil, şi ar trebui să mă uit la desenele din ziua de azi, cred că m-aş speria groaznic.
Nu se mai fac ca pe vremuri. Looney Toones şi Tom&Jerry (şi chiar Tom&Jerry Kids) erau mult mai bune decât orice chestie din asta nouă făcută pe calculator.

| Stefii needs somebody to looooove. xD a răspuns:

Toate sunt frumoase.; x

| Mirela a răspuns:

Alea din copilarie day dreaming

| Gipsy a răspuns:

Hmm. Mie personal imi plac de 1000 de ori mai mult cele vechi, acum baga si o gramada de filme.Si filmele sunt frumoase, dar nu la fel de frumoase ca desenele vecgi!

Pa, te pup.

| heartgrenade a răspuns:

Imi plac si alea vechi si astea de p disney CHANNEL

| Cathy_1290 a răspuns:

Imi plac astea noi dar nici cele vechi nu erau rele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac cele vechi, mai ales alea cu acei soricei love struck.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele vechi erau mai bune.
Imi amintesc ca ma sculam de dimineata, ft devreme, si ma uitam la un desen cu soricei. Printesa Sisi era preferata mea.
Cand ma uitam la Familia Flinstone sau Viata lui Louie petreceam momente frumoase cu tata pentru ca lui ii placea mult.
Imi este dor si de Familia de ce si Copiii de la 402 sad.

| Teodoragnis a răspuns:

La 12 ani ma consider inca copil dar imi mai place sa ma uit la tv dar f rar si stiu ce desene au fost si stiu cele care sunt acum si dupa parerea mea mi se par mai reusite cele mai vechi decat astea noi deoarece alea mai vechi nu erau cu lupte si bataibig grin