Buna,
Nu prea iti recomand 8520 ca nu are 3g si streaming-ul este destul de greoi. Daca doresti intra pe www.regielive.ro si cumpara 9320 sau modele care suporta 3g deoarece viteza de download este mult mai mare. Totodata BlackBerry-ul fara optiunea BlackBerry nu prea o sa te ajute decat cu facilitatile pe care le ofera orice telefon,
Ce optiune BlackBerry?
P.S : Nu-mi permit 9320
Daca-mi iau Blackberry 9300 este bun :o3?
http://www.shopmania.ro/......0-10991314
Da este bun si este mult mai subtire, dar totodata recomand 9320 daca gasesti ca are si ultimul sistem de operare pe cand acesta ca si 8520 sunt in urma. Stiu de ce am si recomandat celalalt site ca gasesti mult mai ieftine mai ales daca iti iei la liber. Sa stii ca telefoanele sunt foarte rezistente. 9320 este pe regielive.ro la 500 de ron
WTF!? SI LA 500 DE RONI? Si sigur nu te fraieste. :-s?
Dar este la mana a 2 a BlackBerry-ul? :o
Buna nu este la mana a doua plus ca poti sa vezi asta si pe site-ul oficial.
Nou in cutie cu tipla, crede-ma chiar daca ar vrea sa il contrafaca nu prea au cum cu tehnologia care este pe el. Acuma ce inseamna Blackberry- inseamna ca pe langa reteaua standard, cea in care vei avea cartela, vei mai putea folosi si reteaua BlackBerry care se activeaza prin optiune speciala. Astfel ca sa folosesti facebook, mess, etc pe internetul pe mobil nu vei putea sa o faci fara o optiune BlackBerry. Pe wi-fi poti. Acuma depinde de ce operator folosesti, eu personal am Orange ca au cu 5e trafic nelimitat la BlackBerry deci este perfect
Tot Orange.
Deci perfect Eu ti-am recomandat de unde am si eu acum tu decizi
Ok
Dar internetul pe BlackBerry ( dupa Orange ) costa mult? Cam cat?; 3