Daca l-ai iubi asa mult precum zici atunci nu te-ai mai simti atrasa de coleg. Cand iubesti pe cineva nu iti arunci ochii dupa orice persoana de sex opus pe care o vezi.
Ai dreptate. Si un sfat? Multumesc oricum .
Pai nu stiu. Tu ce simti?
Daca il iubesti pe actualul tau prieten te-ai reaimpaca cu el si ai incerca sa-ti infranezi aceasta atractie fata de colegul tau. Daca lucrurile vor fi ca inainte intre voi nu il vei face sa sufere, decat daca tu cand vorbesti cu el te gandesti la celalalt.
Help meeeee! Imi place nou coleg. Ora de ora ma uit la el. Iar cu iubitu, nu am timp sa vorbesc din cauza școlii, a temelor, etc.
Atunci incearca sa te apropii de acest coleg, vezi ce caracter are si vezi daca te place si el. Daca simti ca ai putea fi fericita alaturi de el atunci desparte-te de actualul prieten si fa-ti o relatie cu acest coleg.
Daca ar fi asa simplu.
Am zis eu ca e simplu? Nu e, dar nu iti pot zice eu ce sa faci. Nu stiu eu care baiat te face mai fericita, cat tii tu la fiecare, cum se comporta fiecare cu tine etc.
In fine, imi pare rau ca nu am reusit sa fiu de ajutor.
Numai bine!
Mi.ai fost de mare ajutor! Iti multumesc din suflet ca mi.ai răspuns . esti singuru care s.a băgat la o întrebare tampita. Dar te.ai băgat. Si multumesc inseamna mult pentru mine .iti dau fundita .
Nu e o intrebare tampita absolut deloc.
Eu nu te-am uitat de cand am vorbit prima data cu tine, imi esti simpatica si imi face placere daca pot sa te ajut cu ceva.
O seara buna!
Stiu ca nu m.ai uitat :3
Penaaaa1 întreabă: