| KriSt3n a întrebat:

Am 15 ani si 1, 53 si as vrea sa mai cresc in inaltime. Deocamndata nu am timp de vreun sport, dar ma gandeam daca coarda m.ar ajuta cu ceva.[mai ales ca acu` am inceput sa iau niste multivitamine] sau decat ma ajuta sa slabesc si atat. big grin helpp. :-s [tatal meu e de 1, 80 si mama de 1, 58, in caz ca va intrebati, dar eu seman cu tatal meu la corp fiind fata]. Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| AndreeaFarasperante a răspuns:

Esti speciala asa cum esti, nu cred ca trebuie sa fi mai inalta decat esti.Totusi daca vrei sa slabesti te sfatuiesc sa bei 2 pahare de apa inainte de fiecare masa, si sa mananci ce vrei cand vrei fara sa exagerezi.Dar sa stii ca o fata trebuie sa se simta frumoasa in propria ei piele, trebuie sa-ti iubesti corpul si cu timpul vei arata din ce in ce mai bine.Eu cred ca o fata nu trebuie sa fie prea inalta, inaltimea ta cred ca e perfecta.Totusi nu mai lua vitamine si multivitamine ca mai rau fac,o sa te ingrasi si no sa fie bine deloc, cat despre coarda, orice sport cat de mic e bun. Sper ca te-am ajutat

3 răspunsuri:
| otilikapostolik a răspuns:

Eu nu vreau sa te jignesc dar esti cam scunda! Eu am 11 si am aceasta inaltime si colegele mele cam la fel. Eu iti zic sa nu sari coarda fiindca stramba coloana cum mi-a zis doctorul. Incearca sa faci exercitii de intindere cu ganterele de 0, 5 asta mi-a zis doctorul!

| Maximamspusiara a răspuns:

Am sa iti spun un singur lucru, ca sa iti gasesti alesu nu conteaza inaltimeahappy si daca vine zice ceva de inaltimea ta nu ai decat sa il ignori.

| lydia20000 a răspuns:

Un lucru bun e sa nu mai sari coarda bu e lucru bun sa incerci sa mergi la sala in timpul liber iar pe parcurs ai sa mai cresti ai timp