| Marriiaa123 a întrebat:

Heii! Am dat un test la matematica vineri, si azi ne-a adus rezultatele la unii, a zis ca mai are putin de corectat. Faza e ca eu sigur, iau o nota mica, gen 5-6 cand eu toti anii am avut media 10, si de fiecare data cand gresesc ceva, incepe sa-mi faca predici lungi, si ma simt prost. S-a mai intamplat si anul trecut sa iau o nota mica, tot la mate, (6.50) si nu a trecut notele. I-am cerut scuze, si i-am promis ca n-o sa se mai intample. Acum nu stiu ce sa fac. O sa fie foarte suparata, si o sa tipe la mine si o sa-mi tina predici lungi. Nu ma tem ca o sa puna nota in catalog, dar ma tem ca o sa incep sa plang, si o sa fiu foarte emotiva.Ce as putea sa fac? Am incercat sa-mi spun: esti elev, se mai intampla. Dar de ce la lucruri foarte simple? A fost un test extrem de simplu..Va rog, cateva sfaturi? puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Eu i-as zice ceva de genul: Tanti, uite cum sta treaba, tu predai o singura materie, eu trebuei sa invat la ~10 materii. Si ar mai trebui sa ma bucur si un pic de copilarie, pentru ca timpul este ireversibil. Deci este ceva nerealistic sa te astepti ca eu sa iau tot timpul rezultate bune la materia ta, fi multumita ca de obicei iau rezultate bune si STFU!

| Carmen100 a răspuns:

Data viitoare sa fii mai atenta si sa inveti mai mult, asa inveti din greseli.
Succes! happy