| Lluvia_8369 a întrebat:

Am inca o problemalaughing De vreo luna ne-a spus la liceu ca va exista schimbul acela de elevi [ poate ati auzit de el ]. Adica eu ma duc la cineva din Polonia de ex in luna februarie si in luna iunie vine aceea persoana la care ma duc eu la mine. Acum problema e : Tusika mea [ pentru ca la ea locuiesc ] mi-a spus din start NU! Si doar pentru ca a auzit nu stiu unde ca in acest proiect sunt doar copii rai, care se drogheaza etc. straight face Eu chiar vreau sa merg pentru ca si ceilalti adolescenti care sunt implicati in acest proiect vor merge. Plus ca totusi. o mica vacanta in Polonia, Turcia si Spania nu strica nimanui nu? laughing deci va rooog un sfat pentru a o face pe tusika`mea sa fie de acord. mersi anticipat ~!

Răspuns Câştigător
| Psihiatra a răspuns:

Spune`i cumva ca nu este asa proiectul.Este pentru schimb de experiente si pentru a intari oarecum prieteniile cu copii romani si cei din alte tari.Este un proiect sigur, supravegheat in atentie, si nu oricine poate profita de el. A fost si la mine la scoala, si au fost trimisi in Franta cei mai buni elevi la invatatura, nici pe departe persoane rele, cu intentii necurate.Este o experienta placuta si amuzanta totodata.Nici nu se pune problema de droguri.Totul e gata planificat, asa ca nu intra in discutie probleme. Spune`i sa vorbeasca cu diriginta/dirigintele ta/tau si sa-i explice in ce consta acest schimb de experiente, sa nu mai vorbesc de faptul ca`ti faci noi prieteni interesanti.Mult noroc

1 răspuns:
| Shuellen a răspuns:

Ar fi ok daca ar vorbi cu diriginta/dirigintele despre asta, sa vada ce si cumhappy... Dar daca acel copil va sta la tine acasa nu prea e ok straight face