| Gabriela_Bianca_1999 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. Am o viață din ce în ce mai grea. Mă tai, fac depresii, țip, urlu, parcă sunt drogată... Motivul pt care fac asta. Este că nimeni nu mă înțelege. Mama mea mă critică, mă urăște și nu mai vrea să vorbească cu mine. Sora mea mă ceartă, mă jignește. Prieteni nu am. La școală toți mă critică și aruncă cu pietre în mine. Nu știu ce să mai fac. Vreau să știu dacă e mai bine să fug de acasă sau să mă sinucid... Vă rog, sunt în depresie. Fundă. :v

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Incepe de acasa.
Cel mai bine este sa vorbiti toate trei. Le explici ca ai vrea sa iti schimbi viata. Le intrebi care e problema cu tine - si casti urechile, nu spui ca nu e adevarat. Le ceri sfaturi legat de ce cred ele ca ai de facut. Le rogi sa incerce sa se poarte bine cu tine macar o perioada de timp. Iar tu te aduni si incerci sa schimbi ceva. Daca si acasa si la scoala ai necazuri, problema e cu tine, nu cu cei din jur.

| Gabriela_Bianca_1999 explică (pentru SkyPilot):

Mersi, boss. Mi-ai strigat și tu seara cu ultima parte. Dar unele părții din sfat-ul pe care tu mi l-ai adresat. Ar fucționa. Mersi.

| SkyPilot a răspuns (pentru Gabriela_Bianca_1999):

Imi pare rau, dar asa as proceda si in ce ma priveste. Ar fi o idee buna sa te examinezi singura cu toata obiectivitatea. Eu nu am nici un interes sa te insult.

| StefiChan8D a răspuns:

Ce rezolvi daca fugi de acasa? Te prind golani si isi bat joc de tine? Daca te sinucizi rezolvi ceva? Nu, nu rezolvi nimic. Gasesti motivul pentru care mama ta te cearta iar sora ta te critica. Daca minti sau alte chestii de genul este normal ca mama ta sa te critice. Trebuie sa te integrezi si ca sa te integrezi da tot ce e mai bun din tine. Intreaba-le ce au cu tine, si poti schimba asta. Mai bine faci o mica schimbare decat sa iti traiesti viata in stres. Si in legatura cu restul de la scoala, ignora-i. Incearca sa iti faci ordine in minte si nu te-ai intrebat de ce acele persoane te trateaza asa?
Scuze de raspunsul lung, nu am venit sa iti tin tie predia, Doamne fereste happy E doar un sfat, multa bafta