anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy am o intrebare cam stupida. dar uneori stau si ma gandesc. straight face este okey la 14 ani jum sa am 55 kg si 1.68 inaltime. Mie sincer mi se pare ca sunt grasa, dar nu stiu de ce. straight face

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Nu esti grasa, esti o dulcica e 14 ani care-si face griji degeaba. Daca datele sunt corecte arati ca un manechin cred.Mai multa incredere in tine, asta-i tot.Bafta!

| IzZabela119 a răspuns (pentru Mihaela1964):

Chiar sunt model happy. da ori ce as face, tot "balon" ma` vad :/

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Este foarte ok, la inaltimea asta esti perfecta

| al3xander a răspuns:

Pai ti-am calculat eu indicele de masa corporala (aici http://www.remediu.ro/......porala-bmi ) si arata normal deci nu esti :)

| IzZabela119 a răspuns (pentru al3xander):

Mi-am calculat. dar eu mereu ma vad grasa, nu stiu, sunt obsedata de felul cum arat straight face

| al3xander a răspuns (pentru IzZabela119):

Aia din poza esti tu? nu esti deloc grasa crede-ma. mai stiu fete ca tine care tot zic ca sunt grase si nu-i adevarat. numai fi complexata si stai lin ca nu esti grasa happy

Eu nu stiu ce poza de profil am. dar daca este una in oglinda cu telu` in mana, poza este de vreo 2-3 ani, pe atunci chiar ca am fost balon laughing. dar acum mi-am schimbat poza de profil, si este una recenta intr-o rochie albastra big grin

| al3xander a răspuns (pentru IzZabela119):

Ok imi fine stai linistita, nu te mai amagi atata happy. nu stii ce inseamna sa fii grasa laughing

Oke sa stii ca m-am cam linistit happy

| LittleEndian a răspuns:

Nu ai cum sa fii grasa tongue Esti bine, plus ca organismul tau este in dezvoltare. Nu vad de ce ar trebui sa iti faci griji. Imi aduc aminte ca aveam 1.55 si vreo 53-54 de kg la 14 ani laughing deci chiar n-ai de ce sa te ingrijoreziwinking

| Dyxxuu a răspuns:

Doamne, as vrea sa fiu ca tine, ca chinui sa slabesc din greu, eu am 15 ani, 1.56 si 54 de kg crying. Nu esti grasa in nici un caz, se poate si mai rauwinking, asa ca stai calma, la inaltimea ta e chiar perfect oh go on.

| IzZabela119 a răspuns (pentru Dyxxuu):

Pai uite, si eu odata eram chiar ft grasa. Dar m-am ambitionat, si chiar acum sunt foarte ambitioasa, uite inti recomand video`urile de pe youtube. cu diferite exercitii pentru abdomen, fese, coapse. Chiar dau` roade big grin :*

| Mihaela2402 a răspuns:

Sa sti ca si eu am 14 ani si am 1 67 si am 57 de kg si mi se pare ca sunt grasa. Dar normal este sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea pe care o ai. Adica daca tu ai 1 68 ar trebui sa ai 58 de kg. dar tu ai 55 de kg, deci nu ai de ce sa iti faci problemewinking