| MissMarina a întrebat:

Heii am o intrebare pentru baieti happy
De ce voi baietii spuneti ca iubiti o fata si dupa o saptamana o lasati? Nu inteleg de ce, cand vorbiti spuneti ca o iubiti, ca e viata voastra bla, bla, bla..Si apoi o lasati balta? Mie mi s`a intamplat deja de 3 ori straight face Si dupa au venit inapoi. thinking
FUNDA big grin

Răspuns Câştigător
| FaithGaga a răspuns:

Eu nu am facut niciodata asa... Dar presupun ca fac asa din mai multe motive: 1. au gasit pe altcineva, 2. si-au dat seama ca fata nu e pe placul lor si nu mai stiu...
O amica mi-a zis ca iubitul ei a lasat-o pentru alta care era... laughing intelegi tu tongue
Sincer, mie mi se pare urat ca fac asta. Probabil ca baietii aia sunt niste nesimtiti fara sentimente care nu s-au uitat si ei in viata lor la un film de dragoste sa vada cum se procedeaza laughing
Funda? :*

| MissMarina explică (pentru FaithGaga):

laughing) Probabil tongue

| FaithGaga a răspuns (pentru MissMarina):

Mersi pentru funda happy

| MissMarina explică (pentru FaithGaga):

Cu placere >big grin

18 răspunsuri:
| NuMaSuporti a răspuns:

Pai tipii aia spun asta cu speranta ca vor primi sex, vad ca nu le merge si o lasa cautandu-si alta care sa le pice in plasa. Normal ca majoritatea tipilor care sunt prea mierosi intelegatori etc doresc ceva de la fata respectiva.

| MissMarina explică (pentru NuMaSuporti):

Eu vorbesc despre adolescenti happy

| NuMaSuporti a răspuns (pentru MissMarina):

Da si adolescenti (Majoritatea) aia care fac asa, tot ceva sex vor, ei se gandesc ca gasesc una proasta care pica la cateva vorbe dulci si daca vad ca nu le merge pac dupa 1 saptamana pa pa

Da, sa stii ca e asa! straight face

Spun asta din ce am vazut la amicii mei, pusti de 15-16 ani care cauta doar din astea care se vorbeste ca ar fi cam... destrabalate ca sa zic asa. Si dupa 1-3 saptamani se despart ei de ele.

Naspa! straight face

Asa e in ziua de azi... sexul la putere. Sexul e mai puternic si decat banii sau mentalitatea etc

Unii nu se gandesc ca altii au sentimente! happy

Dah, de aceea e bine sa nu ai sentimente. Daca ai sentimente cineva ti le sparge, daca nu ai sentimente vei suferi mai putin.

Eu nu pot sa nu am sentimente. Tin foarte mult la "acele" persoane, din pacate! straight face

Totul tine de tine, este foarte usor sa nu avem sentimente, asta tine de vointa noastra. Si gandeste-te tu tii la "acele persoane", dar ele tin la tine? Si acum poti fi tu sigura 100 % niciodata nu vom sti ce gandeste un om chiar daca l-am cunoaste de 10 ani. (aici nu e cazul parintilor/rudelor daca la asta te-ai referit prin "ele") Dar cateodata si rudele ne mai sparg sentimentele, asa ca cuiva care nu are nici un grad de rudenie cu tine i-ar fi de 10 ori mai usor sa faca asta. Si nu te lasa prostita de aparente, eu am putut "sa ma prefac" ca sa zic asa 4-5 ani in continuu fara sa trezesc nici cea mai mica banuiala, in fine dar situatia asta era diferita si nu avea legatura cu iubit/iubite etc dar eu cum am putut face asta oricine se poate preface.

O sa incerc. Multumesc frumos :X

| marfa a răspuns:

Deoarece baietii nu pot s-a aiba rabdare cu fata ciaar dac o iubesc din toata finta lor si sincer sant cam prostutii si cad usor ispitelor altor fete si nu mint si ca un sfat daca vrei sa afli dac te place cu adevarat spune-i ca ai pe alt cineva dac nu mai vorbeste cu tine insemna ca nu te iube daca insista sa te inorci la el te iubeste cu adevarat sun baiat stiu asta