Nu stiu daca o sa mearga, dar, incercarea moarte nare..Intotdeauna sa ii spui adevaru, ca iti place de baiatul acela si ai vrea sa fii cu el, spune-i ca va placeti amandoi si sa nu se supere. Daca el vrea sa fie cu tine, prietena ta nu are de ales, THIS IS the life, Sper ca te-am ajutat. Pa-pa si bafta!
Uite ce e daca ar fi cu adevarat prietena ta ar intelege. Nu e ultimul baiat, poate asta pur si simplu nu e pentru ea. Daca respectivul te vrea pe tine prietena ta nu prea are ce obiecta... Eu zic sa ii vorbesti calm si sa ii zici ca ai aflat ca nu o place in acel sens pe ea si ca tu il iubesti si cu el ai fi fericita.
Decat sa te certi cu cea mai buna prietena mai bine renunti la acel baiat, baieti mai găsești. Eu zic ca prietenia cu prietena ta este mai importanta, maine iti va placea alt baiat, nu e nici primul, nici ultimul baiat care iti va placea. Parerea mea faci cum vrei, mult succes.
Să cauți pe altcineva, normal că se va supăra dacă ea îl place, chit că el nu o place, e vorba că se va simți aiurea.
Andrei67y5 întreabă: