Pai, incearca si tu sa o faci sa inteleaga ca "prietenii" ei sunt niste profitori, da-i exemple. Nu cred ca gandeste asa matur cum ai zis tu daca este atat de naiva incat sa nu-si dea seama. Fa-o sa vorbeasca cu tatal ei, sa comunice, sa-i spuna tot ce are pe suflet. Cand mai vine mama ei in tara incearca sa vorbesti si tu cu ea [ Sper ca e intelegatoare ] si apoi si cu prietena ta si sa-i spui ca in mama ei poate intr-adevar avea incredere. Cat despre fumat si alcool ...Nu stiu ce sa zic. Isi strica sanatatea la doar 13-14 ani . Dupa ce ai povestit e o fata sufletista si de treaba, doar putin prostuta si cred ca va intelege daca vei vorbi cu ea calm si o vei face sa te asculte. Sper ca am fost de ajutor. Papa :*:*
Încearcă să vorbești cu mama ei să-i explici situația ficei sale. Vorbește si cu tatăl că până la urmă ea are nevoie de ambii părinți. Stai cu ea și fii aproape o să aibă nevoie de cineva cu care să vorbească. Ce poți să faci tu este doar să vb cu mama ei. mai mult nu știu. Este greu și pentru ea dar și pentru tine că nu va fi ușor să vorbești cu mama ei să-i spui tot ce se întâmplă. . Succes! :*