| Tantii25 a întrebat:

Am o problema. Am o relatie cu un baiat de 2 saptamani. DE cand m-am combinat cu el mi se intampla lucruri ciudate,precum: Vad persoane noaptea, aud pasii si poarta e inchisa cu cheia. Am chiar si o sonerie in curte care de la un timp suna singura noaptea. Prietenul mi-a povestit de fosta relatie mi-a spus ca iubita lui a murit. Ma gandesc ca aceasta ma bantuie. Stiu ca pare copilaresc acest lucru. Dar as vrea sa cred ca aceste lucruri sunt doar in imaginatia mea. Parerii urgent

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.
Sunt de părere că este totul în imaginaţia ta. Odată ce ai auzit că fosta lui iubită a murit ţi-ai umplut mintea cu gânduri negative şi te-ai speriat de una singură, în aşa fel încât acum asociezi orice întâmplare cu lucrul acesta. Şi eu, acum câţiva ani, după ce mă uitam la un film de groază aveam senzaţia că văd persoane prin cameră, însă erau doar obiecte pe care mintea ta le "deformează" din cauza fricii. Cât despre sonerie, sunt o grămadă de puştiuleţi prin oraş care consideră că este amuzant să suni la sonerie şi să fugi, doar ca să enervezi persoanele care locuiesc acolo. Şi eu am văzut destule persoane făcând asta, mai ales pe timp de vară când ies mai des în oraş.
Sfatul meu este să îţi eliberezi mintea de toate gândurile negative, ocupă-te cu altceva. Uită-te la un serial nou, apucă-te de o carte, scrie în jurnal, plimbă-te prin parc, fă lucruri care îţi fac plăcere şi care îţi iau gândul de la asta. Cu timpul o să dispară.
Succes!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te putin pe la biserica, cred ca trecut ceva timp de cand nu ai mai fost. Si nu glumesc. In cazul in care esti de alta religie sau nu ai... mai bine ar trebui sa dai mai multe informatii, cati ani ai, stai la casa, la blod, in oras, la tara, in ce zone stai... etc asa am te-am putea ajuta.

| GYGYLATINO a răspuns:

Sfatul eu sa te duci sa vorbesti cu un preot daca tu crezi ca cineva te bantuie eu unu sincer cred ca doar e in imaginatia ta si daca se aude noaptea soneria de la poarta poate o suna niste pusti sau golani.