Acest tip de persoane se numesc, scuze expresia, gunoaie.
Din moment ce nu vroia sa fie cu tine, a profitat de tine insa ar mai fi alta problema si dupa spusele tale imi cam dau seama de ce a facut acest lucru.
Te-a sarutat pentru ca vroia sa va intelegeti si prin acest lucru sa ajunga la prietena ta. Te-a folosit cu siguranta insa nu te intrista ca va veni si vremea cand va spune el: "Prost am fost ca am pierdut-o".
Un sfat: Nu mai plange dupa el, da-i pace, devino nepasatoare in privinta lui chiar daca doare.
Iti doresc o iubire adevarata si sper sa ne mai auzim. Pupici.
Asa este doar prin faptul ca te-a sarutat ti-a dat mai multe sperante, eu cred ca daca mai iubesti baieti intai sa-i cunosti! FUNDA!
Nu mai plange dupa el, fi nepasatoare ca o sa se intoarca el.
Iti doresc multa dragoste si ai sa vezi ca o sa mai ai multi de acum in colo. Apropo tias recomanda sa nu iubesti un baiat asa repede.Bafta!
Bun,sa fiu si eu realista eu zic ca a fost un mare escroc.
Si n`am inteles eu bine,voiai sa scrii "ganduri" nu "canduri" sau "scanduri".
Te`a folosit,nu inteleg ce`a avut cu tine,poate mai voia si altceva si nu ti-a zis,dar eu zic sa nu-l mai bagi in seama,sa-i stergi nr,iar cand iti cere nr prietenei tale nu il dai. Sau id.
Si daca i`ai dat nr ii spui ca e gresit,iar daca i`ai dat si ID`ul ii spui ca nu e al prietenei tale.
Fii tare, matzo!
Numai fii asa de sclifosita, incearca sa-l uiti da`l DRACU! dupa ce ti-a facut mai plangi dupa el! Tu nu stii ce face el in afara orasului.
Ai grija!
Hellooo! Părerea mea este ca unii băieți cred ca ești mai cool cu cât umbli cu cât mai multe fete deodată...Eu zic ca nu ar trebui sa mai "pui botu" la tot ce zic băieții, cum ar fi atunci când zice: "Vai, dar ce frumoasa ești!" Este vrăjeală pura! Tu trebuie sa ai părerea ta personala despre cum arăți! Nu trebuie sa iți zică cineva ca arăți bine sau altele! Uita tot ce s-a întâmplat înainte și comporta-te normal, ca înainte de a-l cunoaște! Sper ca ți-au fost de ajutor sfaturile mele! Kiss :*!