| Andreea12345678 a întrebat:

Heii! Am şi eu o întrebare... Am 11 ani si 9 luni si la sâni mi-au iesit doar sfârcurile. Oare daca fac exercitii pentru sani are ceva? vreau sa imi creasca mai multt deoarece celelalte au sânii mult mai dezvoltati ca ai mei. Dati-mi si un site dacă sunt bune si exercitile pentru marirea saniilor sau spuneti-mi daca e vreo problema?

Răspuns Câştigător
| Irinaaa13 a răspuns:

Esti inca prea micuta...Nu conteaza daca celelalte au sani mai mari decat ai tai, fiecare corp se dezvolta diferit.Nu grabi dezvoltarea facand exerciti...Lasa-ti corpul sa se dezvolte in mod normal. Asta cred eu! Succes! :*

10 răspunsuri:
| mary123 a răspuns:

Hey, Andreea. Bun, sa clarificam o problema. Mereu o sa fie fete cu sani mai mari ca ai tai. In continuare, insa gandeste-te la avantaje. La batranete o sa ii ai proaspeti laughing. GLumescwinking. Nu-ti face probleme. Ai doar 11 ani. Asteapta pana dupa 18 si abia atunci incepe sa-ti faci probleme. >big grin

| LaraClarice a răspuns:

Vor creste singuri. In general astfel de exercitii nu ajuta la marirea sanilor ci doar la intretinere, adica ii fac mai...frumosi. Este foarte bine sa le faci intru-cat atunci cand iti vor creste vor fi ok (tonifiati, fara aspectul ala lasat si etc.) Si te rog semneaza petia pe care o ai mai jos dar te rog sa nu privesti filmuletul.

(Va rog mult sa semnati aceasta petitie si daca este posibil dati-o mai departe. Ele au nevoie de noi! Http://www.ptroa.co.il/petition/ )

| b3bitsa a răspuns:

Doamne, te auzi ce spui. straight face La 11 ani te preocupă sânii?! Sincer, când o să fii destul de dezvoltată o să ai şi tu sâni. Acum, lasă astea deoparte si ocupă-ti timpul cu altceva happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lua in seama cum cresc sanii celorlalte fete din jurul tau.Fiecare fata se dezvolta diferit.Pana la 18-20 de ani tot iti cresc sanii, asa ca sigur vor creste mari.
Poti eventual sa-i masezi.
http://exercitiimarireasanilor.com/

| MarYan00 a răspuns:

rolling on the floor wtf
1. abia ai 11 ani...de unde gandesti asa? :o
2.nu sunt execitii oh go on
3.mananca mai multwinking
4.si e f bun porumbul :p

ceaowinking

| MissDyDee a răspuns:

raised eyebrows*** eu am 20 de ani si am sanii mici! si tu te plangi? taci si vezi-ti de viata ca or sa-ti creasca cat e normal pentru corpul tau sa creasca. daca vrei neaparat exercitii atunci incearca sa impreunezi mainile si sa depui tot efortul in podul palmelor si asa dezvolti si muschii sanilor si pe cei ai mainilor.da la 11 ani deja esti cam mica..mai asteapta sa-ti mai creasca...e normal sa stiii!

| dianalalala a răspuns:

Nu ai nici 12 ani mai astept iar daca nu esti multumita exista pushup

| Mary_Maryus_1995 a răspuns:

De la 11 ani te ingrijorezi de sani laughing ai tu timp. stai linistita

| Pisuuoi a răspuns:

La varsta ta e normal sa ai doar sfarcurile iesite... daca la 11 ani te ingrijorezi ca sanii tai sunt mici, la 14-15 iti pui si silicoane...

| DrrrYeX a răspuns:

Http://healthy.kudika.ro/......nilor.html
O sa creasca si singuri.Zic eu :P