| TraficantaaDePessos a întrebat:

Heii`:*
Am si eu o intrebarebig grin Niste fete de la scoala ma tot enerveazahappy Adica vin in grup de 5-6 si se i-au de mine.Si eu nu prea am ce face ca is mai multe. Cica o sa ma batalaughing Nu ma bate nimeni da` nu de asta e vorbahappy Am nevoie de niste statusuri si melodiihappy Asa pentru "fanele" melebig grin Merci:*

6 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Poate ar trebui să pui mâna pe o carte de gramatică, înainte de toate. Cu statusurile şi melodiile nu rezolvi nimic. Dacă chiar vrei să le faci să te lase în pace spune-le în faţă, nu te mai lăsa călcată în picioare.

| TraficantaaDePessos explică (pentru wforweirdo):

Serios?! Eu chiar n`am chef de oamenii ca voibig grin Suntem oameni si facem greseli...Merci de sfat:*

| wforweirdo a răspuns (pentru TraficantaaDePessos):

Ce oameni? Eu îţi spun că scrii greşit şi tu încerci să te scoţi spunând că toţi facem greşeli. Astea nu-s greşeli din alea. Astea-s greşeli de oameni inculţi.

| ஐNoNameஐ a răspuns:

Poti sa le zici"eu am dopuri in urechi, vorbeste cu mana mea dar trebuie sa stiti ca este surda'

| TraficantaaDePessos explică (pentru ஐNoNameஐ):

Nu merge cu d-asteabig grin Imi trebuie ceva concrethappy Merci oricum:*

| R0CA19 a răspuns:

Injura-le si fale putin de petrecaniewinking Asa n-o sa se mai ia de tine. Genu` asta de grupuri se iau in general de cei care sunt la locul lor, si daca vad ca nu-i de joaca cu tine sa vezi ce te lasa in pacelaughing