Pai cea mai importanta chestie eu cred ca e sa nu fii in limba dupa el, sau cel putin sa nu i-o arati
Apoi, trebuie sa ai perioade.Adica, cand sa flirtrezi cu el, cand sa fii indiferenta...Cand vorbesti cu el, uitate adanca in ochii lui si transmitei psihic iubirea ta. Sunt sigura ca v-a recepta, si va face el urmatorul pas. Incearca macar
BTW:nu uita de micile atingeri.Baietii adora aceste mici gesturi, dulcegarii...cum ar fi de exemplu, sa-i bagi mana prin par, daca sunteti prieteni mai buni, sau pur si simplu sa pui capul pe umarul lui, daca stai langa el undeva
Sunt convinsa ca vei reusi :*
Bafta!
Buna pai sa fii cat se poate de normala sa nu ai fite in tine si sa fii tot timpul cu zambatul p buze pentru ca o fata este mai frumoasa cand zambeste
bafta:*
-sa nu te dai mare ca te place
-sa fii naturala
-sa nu profiti de el din cauza faptului ca te place
Buna! dupa parerea mea important este sa fii tu insati si sa te comoprti cat se poate de normal
Pai daca vezi ca e suparat du-te si intreaba-l ce are si ajuta-l, sa vorbesti cu el sa il saluti daca vrei cand il intalnesti pupal pe obraz si zambestei isi va da seama ca il placi spor si succes
Fii tu... e bine sa te placa pentru ceea ce esti...
Cele mai multe relatii esueaza pentru ca la inceput oamenii se prefac ca sunt ce vor partenerii... iar dupa ceva timp, se poarta cum sunt ei cu adevarat
mitibisi96 întreabă:
anonim_4396 întreabă: