Bună.
Dacă ţii cu adevărat la sora ta, taci din gură şi înghiţi pentru ea, dacă băiatul este potrivit pentru ea şi este fericită cu el. Dacă nu este aşa, spune-i să renunţe la el pentru că nu are niciun viitor relaţia. Părinţii nu au treabă aici.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, mă găseşti pe mess: RM.kinder.
Am incecat sa te adaug in lista de mess, dar nu am reusit...Totusi multumesc de sfat :*
Rm.kinder fără punctul de la final.
Din ceea ce spui tu aici nu observ nici o problema cu sora ta ci cu prietenul ei. Ce varste aveti toti 3? Sunt majoritatea barfelor minciuni? Sunt prea putine detalii pentru un raspuns obiectiv.
Toti 3 suntem in aceeasi clasa si problema este ca el nu este potrivit pentru ea deoarece este si mai mic de inaltime, gandeste si ca un copil si sora mea este mult mai matura fata de el.El mereu ii spune ei ce trebuie sa fac eu si cu cine trebuie sa ma imprieenesc sau cu cine sa stau.Te rog sa-mi spui daca mai ai ceva de adaugat :*
Pai sora mea este mult mai matura decat el.El la varsta de 14 ani, face ca o sirena in pat si este si mai mic de inaltime fata de sora mea.El ii spune mereu ce trebuie sa fac eu, iar ea vine la mine si ma obliga sa fac ce spune el. Daca mai ai ceva de adaugat te rog sa-mi spui.
Inaltimea nu este un criteriu de nepotrivire. Eu la 14 ani eram mai mic decat majoritatea fetelor insa la 16 deja eram mult mai inalt. Nu stiu daca o sa reusesti sa rezolvi situatia de una singura. Mai ales ca ei sunt doi, si pe langa asta iubiti. Nu prea am inteles asta cu "face ca o sirena in pat". Vrei sa spui ca sora ta si el au avut deja contact sexual?
Daca nu vrei sa alegi varianta de a vorbi cu parintii (presupun ca daca faci asta sora ta se va transforma in dusman pe viata) cred ca tot ceea ce poti sa faci este sa-i ignori. Daca situatia ta scolara este mai buna decat a lor, poti sa-i bagi in fata chestia asta de fiecare data cand iti impune ceva. Sau sa-i spui ceva de genul. "Ti se pare tie ca-ti spun eu ce sa faci, cu cine sa te imprietenesti, cu cine sa stai? Nu mai suport chestia asta si daca nu incetati o sa fiu nevoita sa vb cu mama/tata"
Nu au avut contact sexual, dar pe Disney channel cand incepe acel serial cu sirene, la melodia de inceput el face ca o sirena in pat.La asta ma refeream.