Incearca sa nu ei totul in serios! Sa -ti pese mai putin! Ceea ce incerc si eu sa fac, dar nu chiar se primeste! Oricum ideea e ca trebuie sa fii mai tare! Bafta!
Oamenii isi manifesta tristetea in multe moduri. unii plang, altii injura, altii sunt violenti, altii se taie cu lama, altii rad ca prostii si sunt indiferenti(ca mine), altii mananca ciocolata, altii se uita la o comedie, altii fumeaza o tigara.
incearca sa nu mai pui la suflet orice, nu ii lasa pe altii sa te domine, sunt niste terminati si nu merita atentia ta.
))))))))))
Am uitat sa mentionez ca si eu sunt la fel de sensibila uneori, dar am ajuns sa ma enervez foarte greu pentru ca nu prea iau totul in serios. )) :*
Hey:*..Si eu am o pr la fel ca tine)):.e din cauza subconstientului tau,, trebuie sa fi tare si sa gandesti pozitiv, gandeste-te ca esti puternica si poate așa o sa reusesti,, Succes! Sper ca te-am ajutat:*
Salut! Sfatul meu ar fi sa vorbesti cu parintii tai sau cu diriginta pentru a te duce la un psiholog de exemplu sau la o persoan care sa discute deschis despre problema ta... sper ca te-am ajutat!