Depinde de context Eu ma pot prezenta Nu imi este rusine Sunt baiat, pe nume Daniel, am 15 ani si sunt din judetul Braila:d Incantat, tu?
Nu. Dar cine sunt eu să vorbesc în numele majorităţii, sunt sigur că progeniturile suferinde de cancer ar vrea să te cunoască.
Cine te crezi tu sa vorbesti asa dw toti?
Si acum o sa spui probabil ca te refereai la majoritate..si/sau daca ma simt de aia ma bag..cat de previzibil/a paoate fi o fiina nesimtita ca tine
...Tu mi-ai citit răspunsul? L-ai înţeles? A fost o ironie potrivită pentru tipa asta care caută pedofili şi nu găseşte.
Şi am menţionat, că NU vorbesc în numele majorităţii => tu spui ce doreşti, eu zic ce doresc, cam cum face toată lumea.
Tu esti ala care nu a inteles..ne-ai facut progenituri pe cei care vrem sa o cunoastem.Mie mi de pare interesant sa cunosti persoane noi pe internet, si fata in fata e interesant dar si pe internet.Eu deexemplu pe TPU am cunoscut persoane cu aceleasi vise ca mine, aceleasi dorinte si ganduri.
Cum am mai zis, nu ai înţeles.
Doare să fi atât de "băgător în seamă" când nu ştii despre ce-i vorba şi tot tu pici de prost?
Când am zis "progeniturile suferinde de cancer" m-am referit la cel mai pur sens al cuvântului, copii care suferă de cancer.
Şi pe internet cunoşti într-adevăr şi persoane ok, dar din moment ce ceri pe un site public cu mii de utilizatori tovarăşi de împărtăşit cuvinte e posibil să ceri mai mult de atât...
Da..si asa ma plictisesc.Pai sa vedem..Ma cheama Sandra si sint mare fan Japonia si anime.sunt la un curs de japoneza si imi place foarte mult.Intentionez sa ma mut in Japonia cat de curand posibil.Sunt chiar obsedata de animeuri si Japonia.Visul meu e sa devin un anime si cantareata.Imi plae sportul,animalele(nu suport insectele),imi place teatrul, muzica, in general colegii ma considera ciudata, si cam multi din liceu, din cauza ca imi plac. animeurile si Japonia.
Cam asta e tot.imi cer scuze daa te-am speriat