Buna! :* uite aici cateva...
1#.De ce crezi ca in viata nimic nu iese cum vrei tu? Tot ce trebuie sa faci este sa inveti sa mai spui si "Nuu"!
2.Si cand o vedeai ca plange stiai sa zici "nu.mi pasa". acum cand te vede ca plangi si ea.ti zice "lasa"
3.Si chiar daca vezi ca e suparata sau nervoasa, ia zi, ce te costa sa incerci sa o faci sa zambeasca?
4#.Iubii tu imi zici mie ca faci ce vrei tuu? Iubii ia sa-ti explic teoria cuvantului "Nu"
5. #Toate chestiile ce incep ca niste glume, ajung sa fie pentru mine cele mai importante din lume; x
6#.Eu nu imi doresc un final fericit;; ), pur si simplu nu imi doresc un final!; x
7.Zambesc zambesc si iar zambesc.De ce?:dCa am suficiente motivee!; x
8.Cel mai bine ar fi sa taci ca la cat de proasta esti tu oricum nu stii ce faci
9. Daca tot vrei sa ma minti, macar invatsa sa minti binee
10.Si pun "punct" [.] si gata! Tu ai vrut asa, hai pa, asta e soarta!
11. Tiee? Inafara de "Dispari" ce dracu sa-ti mai zic? Nici n-am chef si nici nu vreau sa stau sa ma complic
12.Fa tarfoo, il vrei pe el a? ti-l dau cadou si la pachet dar totusi ai sa vezi si tu ca oricum este defect
13.Si nu ai ce sa-mi faci, ca totusi nu stiu ce-ai facut, c-ai inceput sa-mi placi
14.Nu inteleg de ce mai stai daca iti doresti asa de mult sa pleci
15.Hai pleaca, ti.am oferit libertate nu asta ai vrut?Du.te!Pentru mine din clipa asta tu ai disparut!
16.Eaa, ea si numai ea va putea oare candva sa-ti atinga inima?
17.Ieri poate imi era dor de tine, poate vroiam inapoi sa vin, azi mi.am dat seama ca nu meriti, ca esti plin doar de venin
18.Crezi ca daca ma privesti asa am sa cedez in fata ta? Gresit! Ieri am cedat, acum nu mai cedez, promit!
19.Si hai, spune.i iar minciuni, tipa la ea, fa.o sa taca in fata ta, prefa-te ca nu-ti pasa, spune-i povesti care nici tu nu le mai crezi, dar sa nu te plangi in ziua in care-ai s-o pierzi
20.Si crezi ca daca "suferi" tu si o vrei inapoi acum ea se va mai intoarce pentru tine din nou din drum?
21.Si te-am iertat odata, si hai si a 2 oara dar deja de 3 ori pai ce *** te inveti
22.Ce la inceput este un zambet, la sfarsit intotdeauna va fi o lacrima!; x
23.Si vrei sa-ti zic cum a inceput totu'? Eu am ras, mi-am batut joc si fraieru'-a pus botu'!
24.Nu exista baieti cu sentimentele ranite, ci doar baieti cu orgoliul ranit!
25.Deci daca ieri era "Da" dupa ce am vazut mai multe.azi clar e "Nu"!
26.Degeaba incerci sa recuperezi ce odata aveai si ai pierdut, acum n-ai decat sa spui "Nu mai am, dar am avut"
27.Ce iti poate oferi el? Iubire.Ce iti poate oferi fostul? Iar dezamagire
28.Si chiar si atunci cand o vezi pe strada iti tresare inima, esti cu alta acum dar oare...ti.e gandul tot la ea?
29.Si crezi ca daca azi te va ierta tu speri, ca va si uita si va fi iar proasta de ieri?
30.Niciodata sa nu privesti in trecut atunci cand te doare, gandeste.te ce sens mai are?
31. #ZdreantsooDegeaba te dai tu papusa daca dupa un 69 ti se-nchide orice usa
32.Si stiu, uneori chiar ti-e dor! Dar n-ai ce face, dupa cate i-ai facut ea zice "nu" tuturor sentimentelor
33.Hai zambeste! Fi fericita! Nu plange pentru el Intelege nimeni nu merita
34.Si acum dupa atata vreme cand auzi vocea lui pur si simplu nu-i mai poti zice "nu" sufletului
35.Si pur si simplu uneori nu imi mai pasa Stiu ca ea e langa mine si asta e tot ce conteaza; x [mami]
36.Hai indrazneste sa zici ca vrei inapoi la mineZi! Sa vedem e mai rau sau e mai bine?
37.Am plecat, l-am lasat, l-am uitat! Si totusi ma intreb : de ce?
38. Daca tu ai impresia ca eu chiar cred tot ce spui tu, tin sa te anunt: ai o impresie gresita
39.Si o tii una si buna ca am gresit, te-am inselat.Pai si ce e vina mea ca tu m-ai provocat!
40.Mami, si imi zici mereu "sa fii cuminte" dar se pare c-ai uitat.Pentru mine tot ce-i interzis e si palpitant
41.Si da, poate ca am gresit! Si da, poate ca apoi tot eu am suferit! Si da, acum chiar de imi pare rau atat iti zic : va veni si randul tau
42.Am stat prea mult timp departe de cineva care sa imi redea pofta de viata!; x
43.E jocul tau, adevarat! Dar sunt regulile mele
44.Si cand ma vezi pe strada e evident sunt "amica", J cand ma suni sa-mi dai raportu' este si mai clar :"iubita" dar totul se schimba cand ne intalnim si devin "amanta"
45.O singura greseala am facut, aceea de ati arata ca tin la tine
46.Iti cam place de ea, asa e, iti place si jocul ei, adevarat, iti place si cum minte, ca doar ai invatat, dar totusi.nu e a ta asta ai cam uitat
47.Un prieten adevarat stie sa-mi zica ca sunt prostuta atunci cand am dreptateDar cel fals stie sa ma aclame atunci cand gresesc
48.De ce cand vine vorba de ea iti strangi si mai tare zdreanta actuala de mana?
49.Si chiar de ieri ai plans dupa el, azi zambeste, sa fii sigura ca maine va fi altfel; x
50.Si iar suna sa ii zica "iarta-ma ma papusica!"; x
51.Si stii daca acum iti place sa iti amintesti de ea, ce zici, ia aminteste-ti si de cat ai facut-o sa sufere!
52.De ce m-as uita in trecut si as mai veni la tine, daca stiu cat a durut si ca nu mi.a fost chiar bine?
53.Cu un zambet rezolv totul; x
54.Mai bine plang acum 10 minute si apoi te uit ca are cine sa m-ajute
55. Tarfo! Uite cum facem iti dau fostul si tu imi faci mie un favor: dispareti amandoi
56.Ce nu iti convine? Nu tu ai plecat? Hai pa!Acum lasa-ma sa-mi vad de viata mea; x
57.Si de azi clar nu ai voie sa uiti de mine
58.Asa scumpoBarfeste ce stii tu mai bine! Dar apoi sa nu mai dai ochii cu mine
59.Si faci pe victima te dai cel ranit, dai vina pe ea ca cica nu te-a iubit! Stai suparat si scrii tot felul de texte de jale, dar cand ai sa vezi ca ti-ai batut joc de fata visurilor tale?
60.Iti place sa minti, si sa te joci cu restul'lumii? Trezeste-te eu nu sunt lumea
61.Si crezi ca daca iti zambesc iar si sunt amabila iar, si vreau sa fim prieteni iar inseamna ca te vreau inapoi? Crezi gresit
62.Ea poate fi cum vrea doar ea, crezi ca daca vrei tu altfel ea se va schimba?
63.Si nu poti, si nu stii, si nu vrei, si nu-ti pasa! Dar stii ce? Fara tine lumea mea e mult mai frumoasa
64.Nu fi fraiera! Nu sta suparata! Si chiar de nu esti pentru el, pentru altul sigur esti mai importanta
65.Si ce sa-ti fac eu daca acum regreti? Crezi ca-mi pasa mie? Lasa...ca nici tu nu stii sa ierti
66.Da! Pur si simplu am uitat ca mai existi
67.Mai bine zic ca te.am uitat decat sa continui sa ma mint ca pot s-o fac
68.Si cee? Ai impresia ca daca stergi si pozele scapi de amintiri? Pff cica n-ai cum sa ma ierti, stai linistit iubire tot tu o sa regreti
69.Si acum imi zici ca te doare inima cand vezi ca te-am uitat.Da' pe mine nu m-o fi durut cand tu m-ai inselat?
70.Si da prin cate am trecut, nici nu vreau sa-mi amintesc, ca de ce mi-as amintit daca tot la fel eu te iubesc?
Sper ca te-am ajutat funda? :*
Dacă le cauţi pe google, poţi găsi câte vrei : http://www.statusuri.ro/
http://www.statusuri.ws/
http://www.statusuri-noi.com/
http://www.statusuri-mess.com/
http://sweety-things.weebly.com/
http://ymstatus.com/.
Orice minut,e un inceput,viata merge inainte indiferent de ce ai facut,poate ai gresit, poate ai mintit,ti-am mai spus,ne vedem acolo sus
Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA
Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi!,pentru ca stii,viata e grea si lumea e rea,Cum as putea sa rezist,daca nu m`as purta asa?
iubesc doar ceea ce apreciez,protejez doar ceea ce imi e mai scump,si ajung mereu unde imi propun
inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta,si am scris cu degetul DISPARI
De cate ori vad visele cum se sfarsesc, de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` : speranta moare ultima!
Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!
Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai. Iubeste-ma cand o merit cel mai putin.Atunci am nevoie cel mai mult!
Orice femeie are langa ea barbatul care si-l doreste,dar numai o femeie inteligenta are langa ea barbatul pe care altele si-l doresc.
♥Invat sa plang fara lacrimi,sa admir cu masca indiferentei pe chip,sa sufar razand de fericire,am oferit dragoste acolo unde trebuia sa ofer indiferenta!
Nu exista replica atat de usturatoare ca dispretul tacut,chiar daca uneori,inima iti moare.
Totul trece,asa se spune.Dar nimic nu trece fara sa lase urme!
Eu Sunt Aeru` Sh Vantu`/Tu Ejt| Cerul Sh Pamantul/Eu Sunt Dragostea Curata/Tu Iubirea Adevarata!:x
• Sch|mBa` tot RaUl |n B|ne,ch` Sh eO` m`Am Sch|mBat Pt. Tn!:x
Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
Sa nu crezi ca as putea sa te las, nu te-as parasii niciodata...eu nu ma voi schimba, langa tine voi fi pas cu pas, sa nu te simti singur vreodata...ai toata dragostea :x
Nu sunt singura in ploaie si vant. am cei mai buni prietenei de pe pamant.:x
ti-as mai fi dat dar ma`am gandit ca sunt destule;;). Daca iti mai trebuie uite aici link:http://sweety-things.weebly.com/.Bafta!:*
Sa nascut pentru tine[], si acum sta cu mine[; x], daca iubitul ma inseala si tot la mine se intoarce[], inseamna ca eu raman pe viata si tu doar o zdreanta[]
Vezi tu scumpo.o fi stat si cu tine.stiu.stiu si ca a arso cu altele.dar el are o fata.si pentru el. fetita lui e cea mai importanta!
M-am schimbat, deja nu mai sunt cea pe care ai cunoscut-o, deci ce zici, vrei sa facem cunostinta?
?Sunt fitoasa ! nu-ti convine? Zy lu Mata nu.mi zii mie!
Inconjurata de minciuna viata mi se pare o gluma!
Te privesc absent[]te ignor atent, intri lent[]in jocul meu dement[]
Eu nevasta, tu amanta.Eu in fata u in geanta.Eu regina, tu de vina.Hai afara din castel! sa raman doar eu cu el[:X]
Vezi? Multumit? [] Acum` plang [] Esti fericit? [] te rog spune-mi numai o data "Te iubesc" ca sa-mi vezi din nou zambetu` care ziceai odata ca-l iubejty [] [:-
1. Pt unii frumoasa, pentru unii urata, pentru unii dulce,pentru unii copilaroasa, de unii iubita, pentru altii nesuferita , de unii admirata si de altii criticata.
2. Chiar daca zambetul dureaza doar o clipa stiu ca in urma lui au ramas o mie de amintiri vii !
3. Nu sunt perfecta, dar de ce m-as schimba daca prietenii mei ma iubesc si asa ?
4. Sunt dura, ambitzioasa si stiu exact ce vreau. Daca asa devin o scorpie, nu-i nimic!
5. Tu vrei pe cineva jumatate copil, jumatate adult. Eu sunt jumate mai putin, jumate mai mult.
6. Toti ma stiu de fata rea, dar am inima si eu, chiar daca am sange rece, eu stiu sa iubesc cat 10.
7. Fiecare vede ceea ce par, dar putini isi dau seama de ceea ce sunt in realitate.
8. Dintr-un joc copilaresc am ajuns sa te iubesc.
9. Esti persoana care a stiut sa-mi dea sfaturi mereu si nu m-ai lasat niciodata la greu. Totodata m-ai invatat ca adevarata prietenie poate continua si la distantza, iti multumesc ca esti alaturi de mine si la rau si la bine
10. Vrei sa ma schimb ? Schimba-te tu primul, tu esti doar un personaj, eu fac filmul!
11. Daca sunt cu tine lacrimi nu mai sunt, Nu mai am de ce sa plang, Din sufletul meu esti tot ce am mai scump, Te iubesc atat de mult.
12. O singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte… 1000 de ganduri in 2 cuvinte: Te iubesc !
13. M-ai acceptat asa cum sunt si acum esti o parte din sufletul meu.
14. Nu te speria, sunt la spital ! Mi-au gasit ceva la inima ! Fii fara grija, operatzia nu a reusit! Nu te’au putut scoate din inima mea, caci acolo vei ramane mereu.
15. Care e cea mai mare diferenta dintre un barbat si o femeie ?
16. Femeia isi doreste un singur barbat care sa ii satisfaca fiecare nevoie, iar barbatul isi doreste ca fiecare femeie sa ii satisfaca singura lui nevoie
17. De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca ce cele mai pretioase lucruri nu le putem vedea.De aceea cand inchid ochii te vad pe tine.
18. Pot sa pierd in viata tot, chiar nu imi pasaa! Ma ridic la loc! Si poti sa-mi iei ce vrei, cand am langa mine am toti prietenii mei!
19. E o vorba : "Ce nu te omoara, te face mai puternic ! " si au fost momente in care am fost gata sa renunt la tot, mi s-a zis ca n-o sa pot, eee…uite ca inca pot !
20. Nu asa se agata fetele ! Mai stai acolo si invata-ti textele !
21. De mica am invatat sa fac totul cu cap, atunci cand e nevoie sa tac, capu sus, privirea inainte, am invatat sa intorc spatele cand nu-s pretuita si sa ma fac respectata, chiar daca nu-s de toti iubita !
22. Es gibt keine Wunder für diejenigen, die glauben nicht an ihnen … = Nu exista miracole pentru cei care nu cred in ele…
23. Ein flecher ist menschlich … = A gresi e omenesc…
24. Omul nu va fi niciodata multumit de ceea ce e cu adevarat.
25. Un malheur ne vient jamais seul…! = O nenorocire nu vine niciodata singura .
26. Mi-am cautat jumatatea printre multi, majoritatea erau copii care se credeau adulti !
27. Visezi? Viseaza la cineva care te merita… Speri? Spera la cineva mai bun decat el…Te gandesti? Gandeste`te ca este cineva mai bun caruia mereu ii esti prezenta in ganduri!
28. Nu doresc sa reprezint…Totul pentru oricine…Doresc sa reprezint ceva special…Pentru cineva anume
29. As iubi vantul dar el mereu fuge, as iubi fulgerul dar el ma va strapunge, as iubi ploaia dar ea ma va stropi, te-as iubi pe tine dar…tu ma vei iubi ?
30. Deja m-am saturat sa tot astept baiatul potrivit, am intalnit atatia badarani ce m-au dezamagit, e timpul sa nu ma mai eviti si mai bine imi spui in fata daca vrei sa incepem impreuna o noua viata!
31. Ti-ai dat ochii peste cap cand ai trecut pe langa mine.Ti-as fi dat si eu 2 peste cap ca sa sti ca mi-e bine fara tine !
32. Chiar daca nu ti-am spus nimic,niciodata, tu esti singurul baiat la care m-am gandit vreodata!
33. I wish I could be close to you
34. Sa iubesti implica riscul de a nu fi iubit inapoi. Sa speri implica riscul de a fi ranit. Sa incerci inseamna sa dai gres, dar riscurile trebuie asumate, pentru ca cel mai mare risc in viata e sa nu-ti asumi niciun risc !
35. Pt unii frumoasa, pentru unii urata, pentru unii dulce,pentru unii copilaroasa, de unii iubita, pentru altii nesuferita , de unii admirata si de altii criticata.
36. Chiar daca zambetul dureaza doar o clipa stiu ca in urma lui au ramas o mie de amintiri vii !
37. Nu sunt perfecta, dar de ce m-as schimba daca prietenii mei ma iubesc si asa ?
38. Sunt dura, ambitzioasa si stiu exact ce vreau. Daca asa devin o scorpie, nu-i nimic!
39. Tu vrei pe cineva jumatate copil, jumatate adult. Eu sunt jumate mai putin, jumate mai mult.
40. Toti ma stiu de fata rea, dar am inima si eu, chiar daca am sange rece, eu stiu sa iubesc cat 10.
41. Fiecare vede ceea ce par, dar putini isi dau seama de ceea ce sunt in realitate.
42. Dintr-un joc copilaresc am ajuns sa te iubesc.
43. Esti persoana care a stiut sa-mi dea sfaturi mereu si nu m-ai lasat niciodata la greu. Totodata m-ai invatat ca adevarata prietenie poate continua si la distantza, iti multumesc ca esti alaturi de mine si la rau si la bine !
44. Vrei sa ma schimb ? Schimba-te tu primul, tu esti doar un personaj, eu fac filmul!
45. Daca sunt cu tine lacrimi nu mai sunt, Nu mai am de ce sa plang, Din sufletul meu esti tot ce am mai scump, Te iubesc atat de mult.
46. O singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte… 1000 de ganduri in 2 cuvinte: Te iubesc !
47. M-ai acceptat asa cum sunt si acum esti o parte din sufletul meu.
48. Nu te speria, sunt la spital ! Mi-au gasit ceva la inima ! Fii fara grija, operatzia nu a reusit! Nu te’au putut scoate din inima mea, caci acolo vei ramane mereu.
49. Care e cea mai mare diferenta dintre un barbat si o femeie ?Femeia isi doreste un singur barbat care sa ii satisfaca fiecare nevoie, iar barbatul isi doreste ca fiecare femeie sa ii satisfaca singura lui nevoie
50. De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca ce cele mai pretioase lucruri nu le putem vedea.De aceea cand inchid ochii te vad pe tine.
51. Pot sa pierd in viata tot, chiar nu imi pasaa! Ma ridic la loc! Si poti sa-mi iei ce vrei, cand am langa mine am toti prietenii mei!
52. E o vorba : "Ce nu te omoara, te face mai puternic ! " si au fost momente in care am fost gata sa renunt la tot, mi s-a zis ca n-o sa pot, eee…uite ca inca pot !
53. Nu asa se agata fetele ! Mai stai acolo si invata-ti textele !
54. De mica am invatat sa fac totul cu cap, atunci cand e nevoie sa tac, capu sus, privirea inainte, am invatat sa intorc spatele cand nu-s pretuita si sa ma fac respectata, chiar daca nu-s de toti iubita !
55. Es gibt keine Wunder für diejenigen, die glauben nicht an ihnen … = Nu exista miracole pentru cei care nu cred in ele…
56. Ein flecher ist menschlich … = A gresi e omenesc…
57. Omul nu va fi niciodata multumit de ceea ce e cu adevarat.
58. Un malheur ne vient jamais seul…! = O nenorocire nu vine niciodata singura .
59. Mi-am cautat jumatatea printre multi, majoritatea erau copii care se credeau adulti !
60. Visezi? Viseaza la cineva care te merita… Speri? Spera la cineva mai bun decat el…Te gandesti? Gandeste`te ca este cineva mai bun caruia mereu ii esti prezenta in ganduri!
61. Nu doresc sa reprezint…Totul pentru oricine…Doresc sa reprezint ceva special…Pentru cineva anume
62. As iubi vantul dar el mereu fuge, as iubi fulgerul dar el ma va strapunge, as iubi ploaia dar ea ma va stropi, te-as iubi pe tine dar…tu ma vei iubi ?
63. Deja m-am saturat sa tot astept baiatul potrivit, am intalnit atatia badarani ce m-au dezamagit, e timpul sa nu ma mai eviti si mai bine imi spui in fata daca vrei sa incepem impreuna o noua viata!
64. Ti-ai dat ochii peste cap cand ai trecut pe langa mine.Ti-as fi dat si eu 2 peste cap ca sa sti ca mi-e bine fara tine !
65. Chiar daca nu ti-am spus nimic,niciodata, tu esti singurul baiat la care m-am gandit vreodata!
66. I wish I could be close to you
67. Sa iubesti implica riscul de a nu fi iubit inapoi. Sa speri implica riscul de a fi ranit. Sa incerci inseamna sa dai gres, dar riscurile trebuie asumate, pentru ca cel mai mare risc in viata e sa nu-ti asumi niciun risc !
68. Nu te deranja ... sa ma deranjezi ...
69. Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
70. In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta
71. Stiu ca sunt prost.dar cand ma uit in jur imi revin
72. Va veni o data vremea cand in urma vei privi... ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca "Asa a fost o data!"
73. Vrei sa vezi culmea prostiei? Uitate in oglinda
74. Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine
Sunt foarte frumoase statusurile Cele mai frumoase sunt a lui cristinaandreea! Ce`i cu site`urile nu mi-ati prea fost de ajutor. pentru ca sunt vechi :p! Mersii mult cristinaandreea >