anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii! As vrea niste sfaturi si pareri la situatia pe care o voi scrie aici.Cunosc doua fete, care sunt bff, si cu care imi sunt prietene apropiate.Problema este ca,ele sunt obsedate una de alta. Daca una nu poate sa vina la scoala,cealalta isi minte parintii ca sa nu vina nici ea,si daca e sa vina respectiva,se vaicareste mie ca"vai doamne nu pot rezista fara ea".Ori mai au momente,si nu numai cu mine,cand sunt ele doua si dau niste vorbe si niste replici de parca ar fi superioare mie. Daca ma iau de ele, eu sunt aia care greseste, si ca ele au dreptate mereu(au vazut postari prea mult pe Facebook gen"daca sunt fata eu am dreptate mereu").In realitate, in afara de mine si alte 2-3 persoane, nu mai au niciun prieten/a.Sunt niste fete simple, inofensive, care le cearta mama daca le prinde cu gagicu sau alte prostii.

Răspuns Câştigător
| Opianne a răspuns:

Se numește codependenta. Încearcă să le convingi sa vorbească cu psihologul școlii.

2 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Ignora-le. Cauta-ti alte prietene fiindca cele doua sunt codependente. Nu ai ce sa le faci. Treci peste. Bafta. Esti putin geloasa pe prietenia lor dar, na...toti suntem gelosi pe ceva/cineva.

| MădălinaMaya055 a răspuns (pentru GdX):

Ai inteles gresit.Eu sunt genul acela de persoana sociabila si nu as rezista sa am doar o persoana de care sa stau legata.Pe langa bff a mea, vorbesc si cu alte persoane, chiar daca pe ea o pun pe primul loc.Si nu suport sa imi dea mie replici, si ele sunt un nimic.Ma enerveaza atitudinea lor:sunt ceea ce nu sunt.Le cunosc de foarte mult timp.Eu cu bff a mea ne unim prietenii impreuna, avem o groaza comuni.