| Allycsff a întrebat:

Heii! As vrea sa ma ajutati ^-^ : o colega mereu isi bate joc de mine, tipa la mine, ma înjură si tot felul de chestii d-astea. Ea are decat o bff, doar cu ea se intelege...Ma refer la faptul ca nu sunt singura care se simte prost... Vreau doar SA pot spune ceva, sa ma pot apăra cu ceva...idei? dau fundita! Nu vr sa-mi spuneti s-o las in pace ca pur si simplu M-am Saturat! ^^ Byee

4 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Poti sa o spui profesorilor.

| Kitty a răspuns:

Poti sa-i spui ca e needucata si ca prin comportamentul ei, nu se face decat de ras in fata tuturor. Poti sa-i spui ca atunci cand se va termina prietenia (bff), va ramane singura si nimeni nu va vorbi cu ea. Mai spune-i si ca roata se intoarce. Te cred ca te-ai saturat, dar fii mai stilata decat ea si nu folosi injuraturi. Intr-un final daca vede ca nu-i pasa nimanui de ea, va inceta. Crede-ma, am trecut prin asa ceva.

| Classiffied a răspuns:

S-o paruiesti ar fi cea mai buna idee. daca stai sa tot va contrati unde ajungeti? asa o ineti minte si gata isi vede de treaba ei. stiu ca nu e rqaspunsul pe care-l asteptai dar na.

| tinysatan a răspuns:

Ia atitudine şi nu-i mai permite să-ţi facă aşa ceva, să-ţi pese dar nu foarte tare. Dacă tot vrei să faci ceva, răspunde-i cu aceeaşi monedă dar într-un mod mai rafinat.