| L ι ѕѕ є η α ☮ a întrebat:

As vrea sa merg maine la poze, la un lac. nu stiu cum sa explic mai exact, dar e o zona frumoasa cu ruine, lac, podulete, tasnitori. Si m.am gandit ca ar merge pentru poze sa-mi duc de.acasa un trandafir si. un ursulets de plus ca sa fac niste poze mai artistice. Merg cu o prietena. Ce astfel de chestioare mi.as mai putea lua cu mine? MerCii! Funditsuu'!

Răspuns Câştigător
| denise_9126 a răspuns:

Hey (:
Ai putea sa iti mai duci : multe perne, baloane, haine sau papuci - sa le aranjezi tu intr-un fel anume - de ex - intr-un colt sa arunci niste haine si sa para cat mai dezordonat... daca spui ca este un loc cu ruine, ziare, poti sa iti duci o foaie pe care sa scrii ceva anume...
Dar acum asa de multe poze "artistice" sunt cu trandafir si mai ales cu ursulet incat trebuie sa va ganditi/faceti ceva nou...ca sa nu fie ceva "comun", chiar daca e artistic. (:

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Umbrelutza, palarioare, evantai, esarfe mmm nu mai am idei momentan

| alexa007 a răspuns:

Evantai, un cosulet, palarie, umbrela, o carte, esarfa, o patura(normal pentru a sta si jos)...cam atatea am in minte

| Carmen15_7371 a răspuns:

Cum ar fi un carnetel. un pix in gura niste ochelari.chestii marunte de prin casatongue...Bai spune-mi si mie cum ai facut semnu peacetongue de la numebig grin...Ms anticipat! Paa. Pup:*