| AleLoves a întrebat:

Heii as vrea sa va pun o intrebare dar nu vrea raspunsuri de genul nu te schimba pentru nimeni si nimic etc... as vrea sa ma schimb sa fiu o fata mai modesta,prietenoasa, finuta, cu clasa etc. cum as putea face asta? Mai exact vreau sa-mi schimb caracterul si sa par perfecta in fata celorlalti adica fiecare miscare de-a mea sa para draguta cum as putea face asta? Astept cele mai bune pareri iar cea mai buna parere primeste funda:***:3

Răspuns Câştigător
| Aeri a răspuns:

Bună! Și eu am vrut același lucru, și a mers destul de bine. Pentru început poți face o mică schimbare de look, să îți iei haine comode, ieftine, dar drăguțe și la modă, o tunsoare nouă, ceva care să te facă și pe tine să te simți frumoasă. Apoi, poți continua prin a îmbunătăți relațiile cu cei din jur: nu ridica tonul atunci când vorbești deoarece o vocea joasă este ascultată mai repede și impune mai multă autoritate, ascultă ce au toți de zis, stai dreaptă (poți căuta pe net articole care îți spun ce înseamnă poziția corpului, ridicatul sprâncenelor, încruntatul, încrucișarea mâinilor etc.), mergi mai încet (nu fi grăbită), exersează niște jocuri de privire, poți purta și un pic de toc să îți evidențieze mersul, zâmbește tuturor și încearcă să fii mai grațioasă. Adică, pe scurt, totul ține de psihologie. Poți căuta niște cursuri, niște tactici. Eu am extras unele din cartea de psihologie a unei profe și a mers (un prof chiar mi-a spus că am,, o ținută nobilă") laughing
Baftă!

5 răspunsuri:
| NAdrian a răspuns:

Citeste...

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Doar sa pari perfecta, de ce? sa nu fumezi, sa nu injuri, sa nu te machezi, sa nu deranjezi pe nimeni cu nimic, sa ajuti neconditionat, sa faci sport, sa inveti mai bine, sa mergi la biserica si sa te spovedesti

Răspuns utilizator avertizat
| mihaibrad a răspuns:

Nu vei parea niciodata perfecta in ochii celorlalti
dar poti incerca sa fii un om fain, fara sa te streseze ce gandesc ei
in felul asta nu vei fi sclava parerilor lor, ci propriul tau stapan
oricum, frumos este faptul ca vrei sa fii un om mai bun
succes

| LauraAnanda a răspuns:

Sa nu te comporti baieteste, cum ar fi imbrancitul. dar mai ales sa nu injuri! Baietilor nu le plac fetele badarane. sa stai mereu dreapta, nu cocosata si sa nu barfesti. pentru ca nimeni nu e de incredere. Daca faci tot ce ti.am zis, totul va fi bine