Ai mare nevoie de o evaluare psihiatrica, fiindca asa cum te descrii tu ca vorbesti cu persoane imaginare si ai ganduri de omor pare a fii o paranoia sau schitofrenie, ceea ce sunt boli mentale destul de serioase.
Sincer, ai toata vara la dispozitie, deic nu o irsi si mergi de urgenta la medic sa primesti ajutorul specilizat, cu medicatie si terapie, fiindca boala netrata evolueaza spre mai rau.
Sanatate maxima!
Ai stat prea mult singura, eu cred ca ar trebui sa îți găsești oameni cu care sa discuți, sa stai mai mult afara sa mergi prin parcuri, sa practici sporturi și poate sa te bagi la muzica, dans sau pictura! Asa vei cunoaște oameni noi
în cazul tău trebuie sa mergi urgent la un psiholog fiindcă nu este normal și sănătos prin ce treci eu nu am niciun răspuns pentru astfel de probleme de sănătate fiindcă ma depășește de a putea înțelege de ce ai vrea sa omori Doamne Dumnezeule ferește pe cineva doar ca te-ai enervat tu și mai ai și alte probleme de sănătatea pe care nici pe alea nu le înțeleg.
Du-te la un psihiatru si vorbeste si cu un psihoterapeut. Nu lasa problema asa ca nu vei avea viata