| elisa234 a întrebat:

Heii. Aș vrea și eu să aflu ce Doamne iartă-mă se intampla cu mine, pentru că pare absurd da nici eu nu știu.Am o anxietate sociala severa care după părerea mea nu se poate vindeca. Vorbesc singura, pentru că nimeni nu ma asculta și pe nimeni nu interesează problemele mele. Îmi fac imaginații din astea în cap, gen cum eu și prietenii mei suntem afară și ne distram și am in sfârșit și eu o zi buna ( nu sunt nici pe aproape), îmi tot imaginez ca vb cu cineva care chiar ma asculta. Vreau sa scap de treabă asta pentru că mă sperii și eu de mine la cât pot fi de nebuna. Când ma enervează cineva, îmi vine să mă duc să îl omor de a dreptu, ba chiar am și visat intr o noapte ca am facut asta. Altceva, dau numa de probleme, am câteva prietene, restul toți nu mă suporta. Ma simt amenințată din toate părțile, ba și chiar am avut un incident violent cu cineva fără sa am vreo vina, asa s au trezit ei.Imi e frică să merg pe strada. Gândul ca trebuie să mă duc și sa vin de la scoala mă îngrozește.Va rog, ajutor! Dați-mi niște sfaturi! Va rog!

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai mare nevoie de o evaluare psihiatrica, fiindca asa cum te descrii tu ca vorbesti cu persoane imaginare si ai ganduri de omor pare a fii o paranoia sau schitofrenie, ceea ce sunt boli mentale destul de serioase.
Sincer, ai toata vara la dispozitie, deic nu o irsi si mergi de urgenta la medic sa primesti ajutorul specilizat, cu medicatie si terapie, fiindca boala netrata evolueaza spre mai rau.
Sanatate maxima!

| LisaJulie a răspuns:

Ai stat prea mult singura, eu cred ca ar trebui sa îți găsești oameni cu care sa discuți, sa stai mai mult afara sa mergi prin parcuri, sa practici sporturi și poate sa te bagi la muzica, dans sau pictura! Asa vei cunoaște oameni noi

| Miruna333 a răspuns (pentru LisaJulie):

Stii ce e aia anxietate sociala? Crezi ca se ridica din pat ca tine si se duce la dans? De dans are nevoie? Daca nu stiti, nu raspundei degeaba. aia e problema grava. A si specificat ca abia merge pe strada.

| LisaJulie a răspuns (pentru Miruna333):

Pai și din ce cauza are asta? Sta numai izolata, dacă o sa continue asa o sa fie si mai rău, trebuie sa comunice cu cineva, nu sa stea numai pe internet și în casa altfel va ajunge la probleme serioase

| LisaJulie a răspuns (pentru Miruna333):

Ea trebuie sa lasa internetul deoparte și sa nu îl mai folosească, sa iasă mai mult, cu timpul se va obisnui cu oamenii

| Miruna333 a răspuns (pentru LisaJulie):

Doamne fereste. cati 40-50 ani ai de dai vina pe internet? Problemele psihologice nu trec cu un dans si iesiri in oras!

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu o asculta pe Miruna333, nu știe, și psihiatrul îți va spune sa încerci sa lași internetul! E dovedit științific ca social media creste riscul de depresie și anxietate

| 1onurSimion a răspuns:

în cazul tău trebuie sa mergi urgent la un psiholog fiindcă nu este normal și sănătos prin ce treci eu nu am niciun răspuns pentru astfel de probleme de sănătate fiindcă ma depășește de a putea înțelege de ce ai vrea sa omori Doamne Dumnezeule ferește pe cineva doar ca te-ai enervat tu și mai ai și alte probleme de sănătatea pe care nici pe alea nu le înțeleg.

| Miruna333 a răspuns:

Du-te la un psihiatru si vorbeste si cu un psihoterapeut. Nu lasa problema asa ca nu vei avea viata