Buna,
deci si eu am fost intr-o situate asemanatoare.
Parerea mea e ca sa nu ii spui inca mamei tale despre mesaje vorbeste cu taicatu si intreaba-l daca chiar a avut ceva cu tipa aia,. Si pana nu esti sigura ca chiar o inseala nu ii spune ca poate nu ii asa si ii faci sa se certe degeaba!
Sper ca te am ajutat!
PaPa
Mai fata nu stiu ce sa zic nici eu nu as sti ce sa fac dar cum ai luao tot e rau daca ii spui mamei si divorteaza e de rau daca nu ii spui mamei tata isi face de cap as zice sa faci ce iti dicteaza inima mai bine nu ai zice nimic poate chiar a fost o greseala din parte celeia care a dat mesajul sincer imi pare teribil de rau fiindca am avut si eu situatii in gen si e periculos te simti prost la asemenea chestii bafta in continuare sper sa nu fie nimic adevarat
E urata situatia oricum. Daca taci nu e bine... daca spui iar nu e. Eu zic sa mai astepti 2-3 zile sa vezi ce se mai intampla. Poate acum daca a vazut ca l-ai descoperit se gandeste ca e mai bine sa renunte la aventuri pentru binele familiei. Oricum incearca sa vorbesti cu el... fara nervi si cu calm, si fara sa stie nimeni. Daca dupa toate astea situatia e la fel desi e aiurea trebuie sa ii spui mamei, iar ea va lua decizia corespunzatoare . Bafta!
Fi atenta ca si la mine a fost problema asta, eu zic sa-i spui mamei despre mesaj, daca tu nu-i spui mamei tale taicatu o sa continue asa din cauza ca tu nul parasti.