| MissIndependenttt a întrebat:

Heii BunawaveTrec clasa a8a si as vrea sa ma informez cum o sa fie? Uni chiar ma sperie in privinta asta spunandu'mi ca va fi cea mai grea din ultimi 3 ani. Oricum cum va fi stiind ca ma asteapta un examen si cam ce ar trebui sau cum ar trebui sa ma pregatesc pentru el? Ce trebuie sa invat? Cum trebuie sa invat?

Răspuns Câştigător
| Pau a răspuns:

Heey!
Eu tocmai ce am terminat a 8-a. vreau sa iti spun ca nimeni nu ne stresa, in afara de profele de romana &mate unde dadeam examene...in rest, era atat de lejer oh go on
E foarte frumoasa clasa a 8-a love struck. bine, fara examene si teze laughing
In a 8-a de obicei toti sunt uniti,se distreaza pentru ca stiu ca e anul in care se despart.
Cred ca vei avea un an plin de bucurii si de distractii,si in acelasi timp de emotii si tristete (dinc auza examenelor si a despartirii de colegi).
Si s anul uiti, sa inveti mereu, s anul lasi nimic pe ultima suta de metrii pentru ca iti va fi foarte greu

4 răspunsuri:
| ShadowGuitar a răspuns:

Pai programa pentru examen ne va fi spusa chiar in prima zi de scoala, ca sa avem timp tot anul sa tocim.

| fitzuia a răspuns:

Eu tocmai am terminat clasa a 8 si pot spune ca este cel mai frumos an din toata generala si de invat nu e greu daca ai invat bine in clasa a 7a te descurici happy

| Aylee a răspuns:

Este chiar ce-a mai usoara clasa oh go on. Numai prostii, ai examenul ala ratat la sfarsit sau cum s-o numi. Atat.

| ComatoseWine a răspuns:

Clasa a 8-a nu este mai speciala ca ceilalti ani,profii nu fac mare diferenta, doar va vor aminti ca aveti examenchatterbox, faceti pregatire in ultimele 3 luni(cam asa). nimic special, nu iti fa griji.pentru examen la mate trebuie sa inveti:functiile bine,formulele la geometrie(nu la corpuri rotunde,ecuatii,inecuatii,formulele la triunghiul dreptunghic,echilateral,la cerc, la patrat, dreptunghichatterbox...desi iti vor pica numai corpuri regulate la subiectul 3...primul subiect este nimic,al doilea e cu ecuatii,inecuatii, formule de calcul prescurtat, subiectul 3 e numai geometrie(slabe sanse sa pice demonstratii).la romana e muuuuuulta literatura si 2, 3 exercitii de gramatica(sinonime,antonime,functii, parti de vorbire, subordonate).la literatura ai 3 compuneri:
1.max 5 randuri-versuri, expresii
2.de 10-15 randuri-comentati titul, stbiliti in ce gen literar este, de specie este:-2
3.tot 10-15 randuri-compunere stupida gen continua textul de mai sus,aventura, ceva legat de compunere doar prin anumite detalii, in rest doar imaginatie.cam atat...am dat si eu examenul anul asta.nu a fost foarte greu desi rezultatele nu au fost pe masura asteptarilorlaughing