| Camy_Kamy_1994 a întrebat:

Heii.buna! imi dati si mie niste statusuri de dragoste foarte triste?

3 răspunsuri:
| Nolifenodeath a răspuns:

Nu cred ca merita sa fii trista din cauza cuiva sau a ceva parerea mea.
Si ni iaca amu compun si eu un fel de statusbig grine ce pierdem intr-o clipa tot ce am iubit o viata, tu deja te indragostesti de alta dar eu nu am sa pot, uita de noi de clipele frumoasepetrecute-n 2 tu ai stiut de la inceput ca iubeste si pe tine nici ca te-a durut, pe zi ce trece timpul trece incep sa te uit din al meu gand te alung, am fost un inger care din cauza ta sa transformat in demon.

telefonul il strang cu obsesie in mana. Nu stiu cum sa fac sa te sun. Dar simt ca totul e degeaba. Este fara rost. Si stiu ca ziua asta. Imi va merge prost

Ai vrut sa fac o piesa, am facut, nu are rost.Nu plange fiindca nu o sa mai fie ce a fost!

Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri. Te-a învatat sa citesti printre zâmbete si rânduri stergi o lacrima dar nu poti sa stergi amintiri

Ii ignoram pe cei care ne adora dar ii adoram pe cei ce ne ignora.ii ranim pe cei care ne iubesc si... ii iubim pe cei care ne ranesc.

Intristarea e un lucru bun uneori, ne invata sa ne culegem cioburile inimii si sa le asamblam in asa fel incat a doua oara sa nu se mai sparga

M-am saturat sa te cred atat, Sa imi spui ca ma iubești, atat de mult. Dar de fapt tie nici macar nu ti-a pasat, Daca suntem impreuna, sau s-a terminat

Visele sunt ruinate, s-a cam dus speranta. De aceea nu voi mai iubi, ca sa nu-mi complic viata!

Numai cred in el. Imi spune ca ma vrea inapoi, plange dupa mine, plange dupa noi doi. Nu-l cred, dar totusi eu l-am intrebat, Plangeai, cand ma inselai?

Oare ce faci cand nu sunt langa tine?
Oare te gandesti la mine?
Oare mai simnti ceva pentru mine?

Eu cand nu sunt langa mor de dorul tau si de a fii langa tine
Eu in fie care secunda din viata mea ma gandesc la tine
Eu mereu te voi iubi
Ai fost prima si ultima mea iubire?

Oare il vei iubii cum mai iubit pe mine
Il vei minti pe el ca si pe mine
Oare vei suspina dupa mine
Oare vei regreta ca nu sunt langa tine

Oare eu de ce mai ma gandesc la tine?
Sentimentele mele fata de tine iti spun sincer au fost reale
Eu inca suspin si regret ca nu sunt langa tine.

| Nolifenodeath a răspuns:

P.sbig grine ce pierdem intr-o clipa tot ce am iubit o viata, tu deja te indragostesti de alta dar eu nu am sa pot, uita de noi de clipele frumoasepetrecute-n 2 tu ai stiut de la inceput ca iubeste si pe tine nici ca te-a durut, pe zi ce trece timpul trece incep sa te uit din al meu gand te alung, am fost un inger care din cauza ta sa transformat in demon.

| Dienushu a răspuns:

♦ Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…

♦ As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreau sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

♦ Azi e doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor mele… sad

♦ Ce soare trist! Ieri parca era mai vesel…A, nu ieri! De mult, tare de mult…

♦ Daca plang …lacrimez, daca iubesc … te iubesc

♦ Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nori…

♦ Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…

♦ Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara. A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…

Sper ca te-am ajutat! :*

Întrebări similare