| Oάηά a întrebat:

HeiihappyBuna TPU ajutati-ma si pe mine plizzpuppy dog eyes
Sunt in clasa cu un baiat ff dragut care cred ca ii place de mine! De obicei in fiecare pauza merg cu mai multi colegi la fumat iar din acel grup face parte si el! Se poarta mai special cu mine cu celelalte fete nu se poarta cum se poarta cu mine pe celelalte le loveste etc. cu mine nu face la fel sau daca into pauza n-am chef sa es in pauza la fumat si ceilalti ma roaga si eu refuz vine si el si ma roaga sa merg si ii >ese:"! daca esim in pauza si mie frig vine si ma ia in bratewhistling, sau daca merg eu undeva face in asa fel in cat sa fie si el. Dar faza naspa e ca el are prietena! Chiar intr'o zi mia aratat poze cu ea pe telefonstraight faceSincer chiar nu stiu ce sa mai credstraight faceOare se doar joaca cu mine:-s? Fundaalove struck

Răspuns Câştigător
| ssmilexD a răspuns:

Incerca sa-i atragi atentia mai mult, sau chiar sa-ti iti iei inima in dinti si sa-l intrebi daca te place. sau poate ca-i esti pur si simplu mai simpatica ca celelalte colege ale tale happy.

1 răspuns:
| kiduletzzz a răspuns:

Poate vrea sa vada daca si tie iti plk de el, poate a vrut sa te fac geloasa cu pozele alea poate nu sunt impreuna si sunt doar amici nu ai de ud sa stii /tu sa te lasi purtata de el sa vezi pentru ca daca chiar te ube inseamna in in timp veti fii impreuna