| pisicuta510_9235 a întrebat:

Heii.` buna TPU. help me plese.puppy dog eyes eu sunt cu un baiat si e in scoala cu mine si a venit sa ma sarute si ne. a vazut profa de chimie el a plecat si s-a uitat cu o fata la minee.laughing) eu nu fac ore cu ea si nici nu ma prea cunoaste nu cred ca stie la ce clasa sunt dar oare credeti ca o sa i spuna lui diriga :-s adica daca o sa-i zica sunt moarta! laughing Flaviuss, baiatul cu care sunt a avut ora cu ea si nu i-a zis nimic dar daca o sa-i spuna lui diriga.:-s si pe el cred ca nici nu la vazut la fata da a ramas cam un minut si s. a uitat fix la mine

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Evitati genul asta de intalniri.Nici mie nu mi se pare normal ca profesor sa vezi astfel de scena. Aveti tot timpul din lume, sa va sarutati dupa ce se termina orele, eventual sa iesiti in curtea scolii intr-un loc mai retras.Nu cred ca va merge atat de departe, asa ca nu ii dati motive sa o faca

| Alina0491 a răspuns:

Nu-ti fa probleme, daca nici tie nu ti-a atras atentia ca esti intr-o scoala, nu cred ca`i va spune nici dirigintei tale. Alta data, fereste-te de astfel de musafiri happy :d

| Alina0491 a răspuns:

Rosto, si la liceu faci chimie happy

| Alina0491 a răspuns:

Bine, imi cer scuze daca te-am suparat. Nu am vrut sa te supar. Si nici insinuari nu am facut :-|

| BoBBy a răspuns:

Si daca ii spune dirigintei ce poate sa iti faca? doar nu ai facut ceva rau/grav

| rosto a răspuns:

Nu o sa spuna nimic nimanui, ei sunt oameni maturi nu stau sa parasca pe la diriginti si astea. Oricum, trebuia sa ne spui si ce clasa sunteti, el e clar ca e mai sus de clasa a 7-a daca face chimie, dar tu?

| rosto a răspuns:

@fatacuochiicaprui chimia se incepe din clasa a 7-a si vream sa stiu daca ea e mai mica sau mai mare de varsta asta. Stiu si eu ca se face chimie in liceu, nu sunt chiar idioata dat fiind ca am facut si eu liceul, ba chiar am dat bac la chimie.

| rosto a răspuns:

Aaa, nuuu, asa vorbesc eu, nu aveam motiv sa ma supar, ar fi culmea. happy

| pisicuta510_9235 explică:

Logic ca alta data o sa fiu mai atenta si mi. a fost invatare de minte nu o sa ma mai sarut in scoala in viata mea.laughing Si daca i spune dirigintei problema e ca o sa afle si mama si asta ma speriee laughing Si dupa aceea a venitt si sa luat de noii ca eram mai multi si stateam pe scari intre etaju 1 si 2 si ea era de servici la etajul 1 si a venit la fara 5 si s. a luat de elevul de serviciu pe scoala ca a sunat cu 5 minute mai devreme si l. a pus sa sune. si mie nu mi-a zis nimic sper sa treaca cu vederea. oricum eu m.am despartit de baiatu ala laughing)