| Diia_1674 a întrebat:

Heii, buna.Va rog ajutati`ma si fara mistouri happy. De ce toti baietii ma reping? Bine nu chiar toti, dar majoritatea din cei pe care ii plac si mi se par simpatici, ma resping.

Doar mi se pare mie ca ma resping sau ma resping din cauza varstei[mentionez ca fac 14 ani, chiar daca nu arat] sau aspectului:-s?

Răspuns Câştigător
| DιιιάLøvєs1Dツ a răspuns:

Pai arati mai mare sau mai miica? Depinde si de asta tongue
Si eu am tot 14 ani laughing. Si baietii nu ma respinghee hee [ pentru ca niciodata nu fac eu primul paswinking ]
Ti-as recomanda si tie astawinking. In general baietilor nu le plac fetele bagacioase, stiu si eu. Si conteaza si cum arati. Daca esti frumoasa, si ti-au spus asta multe persoane, atunci chiar ai dc sa te ingrijorezi, si inseamna ca nu le plac comportamentul tau. Sau daca nu esti chiar frumoasa, atunci asta e. Nu ai ce face. Soartawinking. Dar depinde si la ce fel de baieti te referiwinking. Daca te uti la baieti mult mai mari de cat tine, atunci e normal, sau la baieti dinastia cu fitehee hee, populari si chestii e ceva normal. Dar...Baietzii oh go on, cine sa-i inteleaga? thinking laughing.
Da-ne mai multe detaliiwinking, poate te putem ajuta.
Merit funda? puppy dog eyesbatting eyelashes

2 răspunsuri:
| Castorul a răspuns:

Varsta de mult nu prea mai conteaza pentru majoritatea baietilor.
E greu de spus de ce te resping. Poate doar ti se pare, sau daca chiar o fac s-ar putea sa fie si din cauza felului tau de-a fi, dar e greu de spus mai ales ca nici nu te cunosc happy
Dar varsta nu cred ca e problema happy

| Diia_1674 explică:

Pai mi s`a spus ca sunt frumoasa, de la mai multi baieti[dar mie mi se pare ca sunt urata :-s]...si da, arat mai mare de 14, unii mi-au spus ca arat de 15 + :-s