| Insurgent a întrebat:

Heii buna vreau ca la intrebare asta sa'mi rasp adolescentii mai rebeli laughing, voi ce tampenii ati facut? alea care sunt mai tari
funda

5 răspunsuri:
| VitaminaColorata a răspuns:

Pai la scoalasmug
-> am pus galeata cu apa si bureti alaturi de cosul cu lapte si corn in fata usiilaughing toti suminti in banca il asteptam pe domnu' de fizicahee heeploscsmug cu picioru' in galeata=}} ne'a spus dirigintei si tuturor profesorilor afirmand ca ii este frica sa mai intre la noi in clasalaughing
->trebuia sa pleccam acasa era ultima ora[tehnologie] s-a sunat toti buimuc la usa.laughing profa ramane in clasa.laughing baietii i'au stins lumina si au tinut usa ca sa nu iasalaughing sa vezi ce bocana aialaughing eu lasat'o cam 5 min si i'au dta drumullaughing toti fugind pe scarilaughing

| alexandrucorsate a răspuns:

M-am drogat 5 ani de zile fiind cel mai rebel in modu asta, si la 20 de ani m-am lasat.

| Gicuta a răspuns:

Pai la ora de technologica am askuns toate creta ca sa nu ne mai predea si ne-a pus sa cerem la alta cls creta, dar nu n-eam dus am stat 2 min pe hol si am intrat in clasa. i-am spus ca nu avea nimeni si nu am mai facut ora de techno.(in ziua aia trebuia sa ne face niste schite bla blaaaa)

eram cu o fta in banca si un prieten de al meu in picioare vb cu mine, un baiat l-a trantit peste mneeeee laughing)

la ora de bio ne-a dat tema sa aducem un animal mic. un copil de la mine a adus o broasca... si a facut intentionat ca sa iasa broasca si a alergat-o profa prin cls ...am murit de rasss!

odata eu si ink 3 copii ne-am facut cu rosu galben si alb la ora de desen pe maini si apoi am mers in baie si am stropit peretii (cls 5)

la desen amvem o profa mik si ft ft fraieraa asa ca i-am pus la usa sus o galeata cu apa (in spate la usa avem dulap) si a kazut apa pe ea si noi i-am zis ca galeata a fost pe dulap si cand a deschis usa a cazut si ne-a krezutt!

altadata am furat catalogu si ne-am pus note singura tota clasa si niici acum nu si-a dat nimeni seama

in alta zii ne-am batut joc de ingrijitoare si i-am facut fazele alea cu,, Nu stiu?" si ne-a parat la director a naibi chiorospana, a venit directoru si ne-a facut skandal in clsss!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu si ceva prieteni am incercat sa imitam reclama aia din televizor cand este unu in autobus si ii agata un deodorant pe mana numai ca pe mine m-a prins noroc cu prietenii care mo ajutat

| karavakia a răspuns:

Ha multelaughing orice ca sa enervam pe cineva dar eu cu gascha mea sa rademtonguelaughing de ex la scoala daca aveam o profa mai slaba sau asa (mai blanda) faceam tot ce puteam s`o scoatem din mintilaughing...etc