Buna! da trebuie sa ai cont... nu pot sa spun ca este de incredere site'ul deoarece tu cumperi de la persoane. care pot fi de incredere sau nu. uita'te la calificativele persoanelor. daca sunt doar pozitive inseamna ca este de incredere. daca are mai multe calificative negative sau neutre decat cele pozitive iti recomand sa nu cumperi de la acea persoana ca nu este de incredere... si o sa-ti trimita in pachet tot felul' de ciudateni. in nici un caz ce ai comandat. Sper ca ti'am fost de ajutor Funda?
Buna. Da trebuie sa ai cont. Nu pot sa iti spun daca site'ul este de incredere sau nu... aici depinde de persoanele de la care cumperi acele produse . Acestea pot fi de incredere sau nu. Uita'te la calificativele lor. Daca au mai multe calificative pozitive decat negative este de incredre (da cel mai bine ar fi sa aiba toate calificativele pozitive ca sa poti avea 99% incredere in el/ea; 99% incredere spun ca si acea peroana poate sa te traga in teapa ). Nu comanda de la peroanele care au o gramada de calificative negative sau neutre, nu te risca, ca nu sunt de incredere. Sper ca ti'am fost de ajutor! Funda?
Da trebuie sa ai cont. Da siteul este de incredere.De incredere trebuie sa fie si oamenii care posteaza anunturile.Intelegi? Daca omul nu este de incredere siteul nu are nici o vina.
Da daca comanzii online trebuie sa ai cont daca nu poti face comanda telefonica...shy este foarte de incredere eu am comandat multe lucrurii dupa el:dfundda?
Buna! Da, trebuie sa ai cont. Eu am comandat o poseta de pe Okazii.ro si am primit-o. Depinde de vanzator, caci poate fi de incredere sau nu. Oricum, plata se face cand platesti coletul. Poti lua legatura cu vanzatorul pentru a-i pune diverse intrebari. Fundita?
DoRu întreabă:
misauratcuviata întreabă: